Träning för att må bra

Välkommen till min sida som är fylld med en massa träningstips och tankar kring träning. Här hittar du inlägg som både kommer hjälpa dig att hitta träningsmotivationen, inlägg om olika träningsformer och tankar kring träning. Jag hoppas de kommer hjälpa dig på vägen, oavsett om du behöver träningstips eller om du vill ha ett sundare sätt att se på träning. Har du några frågor så är du alltid välkommen att höra av dig. Du tar dig till inläggen genom att trycka på knappen “Till inlägget” eller trycka på rubriken i texten.

traningsmotivation.jpg

Tips för att hålla tränings -motivationen på topp

Så håller du träningsmotivationen på topp

Ett inlägg fullproppat med tips hur du kan göra för att hålla träningsmotivationen på topp. För nästan alla tryter motivationen i något skede och då är det toppen att gräva fram detta inlägg och prova på de olika tipsen för att hitta tillbaka till träningsmotivationen igen.

traning.jpg

Svårt att hitta tid och motivation till träningen? - Sänk ribban

Kan du ofta känna att du inte hittar tiden för att träna? Eller kan du ibland hoppa över ett helt träningspass för att du känner att du måste träna längre och mer än du har lust med? Detta är ett viktigt inlägg för just dig om att sänka prestationskraven och ribban. Läs det, för din skull.

tranaintervaller.jpg

Mina bäst för att tackla även de jobbigaste intervallerna

Tips för att tackla intervaller!

Jag har en form av hatkärlek till att springa intervaller och har därför provat mig fram för att hitta de bästa knepen för att tackla intervallerna. De tipsen hittar du i detta inlägg. Hoppas det kommer hjälpa dig att ta dig igenom även de jobbigaste intervallerna!

skogcorinne.jpg

Fem tips för att öka mängden vardagsmotion

Tips för att öka vardagsmotionen i ditt liv

Vi glömmer ofta bort hur viktig och nyttig vardagsmotionen är. Många glömmer bort hur mycket “gratis” motion vi kan få under vår vardag.Med små förändringar kan du få till stor skillnad som du kanske inte ens kommer märka av i din vardag, men som ditt välmående gynnas av. Läs mer om hur du kan göra i inlägget!

traningpasommaren.jpg

Träningstankar och tips för sommarträning

Träningsformer du kan träna utomhus

Ett inlägg fullt med inspiration och tankar kring träning. Samtidigt hittar du även några tips på träningsformer du kan göra utomhus på sommaren. Dessutom ett riktigt jobbigt träningspass som jag rekommenderar dig att prova! Ett inlägg du inte kan missa helt enkelt.

skogsglanta.jpg

Tränings-

utmanineng

för två

Träningsutmaningen för dig och en träningskompis

Ibland kan det vara svårt att hitta motivationen för att träna och då kan det vara bra med en utmaning som du gör tillsammans med någon. Här hittar du anvisningarna till en utmaning som garanterat kommer peppa dig och din träningskompis till att träna mer!

Vad som händer i kroppen när du springer i mörker

Ett inlägg fullt med inspiration och tankar kring träning. Samtidigt hittar du även några tips på träningsformer du kan göra utomhus på sommaren. Dessutom ett riktigt jobbigt träningspass som jag rekommenderar dig att prova! Ett inlägg du inte kan missa helt enkelt.