Jobba med mig!

corinnegronholm_livsstilsradgivare.jpg
 
 

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag jobbar med välmående och media. Nedan hittar du mer information kring de olika delarna i mitt företag. Tveka inte att ta kontakt om du har minsta fundering!

Livsstilsrådgivning & Välmående

Jag är utbildad livsstilsrådgivare (Lifecoach), kostrådgivare samt hälsoinspiratör. Jag har en lång erfarenhet inom hälsa&välmående med bland annat en elitidrottaskarriär i bagaget. Tillsammans med Ellen Westerlund har jag Apricity. Att hjälpa människor uppnå en vardag som de trivs med och mår bra med är min stora passion. Söker du en livsstilsrådgivare eller någon som kan hjälpa dig med ditt välmående och hälsa? Tveka inte att ta kontakt! Det kan du göra bland annat genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller genom att maila mig på hello@corinnegronholm.com . Hoppas vi hörs! :)

Marknadsföring & Medieanalys

Jag är nästan färdigutbildad medieanalytiker och jobbar mycket med marknadsföring i sociala medier samt medieanalytik. Är du i behov av en ny hemsida eller vill du ha hjälp med ditt företags marknadsföring i sociala medier? Tveka inte att ta kontakt så kan vi diskutera vidare hur jag kan hjälpa just er!

Namn *
Namn