Stress & Stresshantering

Välkommen till min sida om stress och stresshantering. Här har jag samlat alla mina inlägg som handlar om stress och olika tips kring hur du blir bättre på att känna igen, hantera och förstå stress. Här hittar du också olika verktyg till en stressfriare vardag och tips hur du tacklar nervositet.Jag är utbildad livsstilsrådgivare och har en lång erfarenhet kring stress och stresshantering. Om du har några som helst frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig. Kom ihåg att stress är något som bör tas på allvar för ditt eget välmåendes skull. Du tar dig till inläggen genom att klicka på knappen" Till Inlägget" . Kram!

bjork.jpg

Är stress alltid negativt? Så sänker du din stressnivå!

En snabblektion inom stress. Måste stress alltid vara något negativt? Hur sänker man sin stressnivå? Ett viktigt inlägg som du verkligen borde ta dig tiden att läsa!

Apelsinjuicedator.jpg

Checklistan för en stressfri och strukturerad vardag.

I detta inlägg hittar du en checklista som hjälper dig att minska onödig stress i vardagen och som gör dig redo för nästa dag. Ibland krävs det en liten förändring för att märka av en stor skillnad!

tacklanervositet.jpg

Lär dig hantera din nervositet!

Är det bra att vara nervös? Hur kan man ta kontrollen och hantera sin nervositet? Svaren på detta och mycket mer hittar du i det här inlägget om nervositet.

corinnesommar.jpg

Hur vet jag att det blir för mycket stress?

I detta inlägg hittar du både en video om stress + ett blogginlägg om ämnet. Bl.a berättar jag om tydliga symptom på för mycket stress, tips hur du kan hantera en stressig situation samt vad du ska göra vid långvarig stress. 

Datorochblogg.jpg

Lägg tydliga gränser på jobbet med hjälp av dessa tips

"Jag ska bara... " Hur många gånger har du inte tänkt det när du egentligen borde sluta jobba för dagen? I detta inlägg hittar du tips hur du kan lägga upp tydliga gränser i ditt arbete för att undvika att ständigt vara uppkopplad. 

skogsolnedgang.jpg

Lär dig tyda kroppens signaler!

I detta inlägg hittar du några viktiga frågeställningar som är bra att ställa sig själv när man stressat mycket och känner sig trött och hängig. Kom ihåg att alltid lyssna på kroppens signaler!