Smoothie

Smoothie, smoothie, smoothie - kan man någonsin bli trött på dem? Det tror jag inte. Här hittar ni alla mina egna recept på smoothies som passar perfekt som frukost och mellanmål. Det finns allt från veganska till lakto-vegetariska. Jag har märkt ut tydligt så du kan se vilken som passar just din kost. Jag hoppas du hittar något som passar just dig! Du tar dig till recepten antingen genom att trycka på "Till receptet" eller på rubriken vid textdelen. Hoppas det smakar :)

spenatbasilikasmoothie.jpg

FRÄSCH SPENAT
&
BASILIKA
SMOOTHIE

Fräsch spenat & basilikasmoothie

Detta är nog den godaste gröna smoothien som jag ätit. Det tog mig en stund att hitta perfekta balansen mellan ingredienserna men till slut så blev receptet till. Fräsch och så god!
VEGAN

blabarssmoothieapelsinlime-2.jpg

BLÅBÄRSSMOOTHIE MED
APELSIN OCH LIME

Blåbärssmoothie med apelsin & lime

Vid förkylningstider är det bra att boosta immunförsvaret. Denna är fylld med vitaminer och smakar härligt friskt. Dessutom är den proteinrik i och med att den innehåller kvarg.
LAKTO-VEG
 

avokadosmoothie.jpg

AVOKADO-SMOOTHIE MED MYNTA

enkelblabarnektarinsmoothie.jpg

Enkel smoothie med blåbär och nektarin

rodavinbarsmoothie.jpg

RÖDAVINBÄRS-SMOOTHIE MED MYNTA

Matig rödavinbärssmoothie med mynta

Ett utmärkt mellanmål näringsmässigt när du vill ha ett gott mellanmål som håller dig länge mätt. Denna smoothie är väldigt fräsch och myntan ger en fin eftersmak till vinbären. 
LAKTO-VEG

corinnegronholm.com-matrecept-16.jpg

FRÄSCH GRÖNKÅLS-SMOOTHIE

Fräsch grönkålssmoothie

Denna smoothie är fullproppad med nyttigheter och är en riktigt boost för immunförsvaret. Många har en negativ bild av grönkålssmaken men i denna smoothie blir smakupplevelsen i fin balans med de andra ingredienserna. Prova!
VEGAN

smoothiemedplommon.jpg

Plommonsmoothiemed rödavinbär

apelsinkokossmoothie.jpg

APELSIN
&
KOKOSSMOOTHIE

Drömmig apelsin & kokossmoothie

En underbar smoothie som för tankarna till något vackert landskap på en somrig dag. Smaker av kokos och apelsin balanseras fint ihop samtidigt som du får i dig mycket nyttigheter. 
VEGAN

blabarssmoothie.jpg

Blåbärssmoothie med kardemumma

Blåbärssmoothie med kardemumma

Kombinationen av blåbär och kardemumma är svårslagen. Denna smoothie fungerar i alla lägen och får alltid positiva reaktioner oavsett hur kräsna gäster du har, ett säkert kort med andra ord. 
LAKTO-VEGE

Mangosmoothie & bästa sättet att skala mango på

En härligt mjuk och len mangosmoothie som stillar sötsuget direkt. 
LAKTO-VEGE