Smoothies

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Mauris id fermentum nulla.

spenatbasilikasmoothie.jpg

FRÄSCH SPENAT
&
BASILIKA
SMOOTHIE

Fräsch spenat & basilikasmoothie

Detta är nog den godaste gröna smoothien som jag ätit. Det tog mig en stund att hitta perfekta balansen mellan ingredienserna men till slut så blev receptet till. Fräsch och så god!
VEGAN

blabarssmoothieapelsinlime-2.jpg

BLÅBÄRSSMOOTHIE MED
APELSIN OCH LIME

Blåbärssmoothie med apelsin & lime

Vid förkylningstider är det bra att boosta immunförsvaret. Denna är fylld med vitaminer och smakar härligt friskt. Dessutom är den proteinrik i och med att den innehåller kvarg.
LAKTO-VEG
 

avokadosmoothie.jpg

AVOKADO-SMOOTHIE MED MYNTA

 

smoothiemedplommon.jpg

Plommonsmoothiemed rödavinbär

rodavinbarsmoothie.jpg

RÖDAVINBÄRS-SMOOTHIE MED MYNTA

Matig rödavinbärssmoothie med mynta

Ett utmärkt mellanmål näringsmässigt när du vill ha ett gott mellanmål som håller dig länge mätt. Denna smoothie är väldigt fräsch och myntan ger en fin eftersmak till vinbären. 
LAKTO-VEG

corinnegronholm.com-matrecept-16.jpg

FRÄSCH GRÖNKÅLS-SMOOTHIE

Fräsch grönkålssmoothie

Denna smoothie är fullproppad med nyttigheter och är en riktigt boost för immunförsvaret. Många har en negativ bild av grönkålssmaken men i denna smoothie blir smakupplevelsen i fin balans med de andra ingredienserna. Prova!
VEGAN

apelsinkokossmoothie.jpg

APELSIN
&
KOKOSSMOOTHIE

Drömmig apelsin & kokossmoothie

En underbar smoothie som för tankarna till något vackert landskap på en somrig dag. Smaker av kokos och apelsin balanseras fint ihop samtidigt som du får i dig mycket nyttigheter. 
VEGAN

blabarssmoothie.jpg

Blåbärssmoothie med kardemumma

Blåbärssmoothie med kardemumma

Kombinationen av blåbär och kardemumma är svårslagen. Denna smoothie fungerar i alla lägen och får alltid positiva reaktioner oavsett hur kräsna gäster du har, ett säkert kort med andra ord. 
LAKTO-VEGE

Mangosmoothie & bästa sättet att skala mango på

En härligt mjuk och len mangosmoothie som stillar sötsuget direkt. 
LAKTO-VEGE