Om mig

corinnegronholm.jpg
 
 

Vem är Corinne?

Jag är en positiv ung dam som bor i Helsingfors. Jag är utbildad livsstils och kostrådgivare och studerar just nu medieanalys på Yrkeshögskolan Arcada. Jag är före detta elitidrottare och bodde förut i Sverige i totalt 6.5 år. Som person är jag väldigt glad och driven. Jag gillar utmaningar och tycker om att sprida positiv energi runt omkring mig.

Här på bloggen kommer du få läsa om livet enligt mig, om stora som små frågor. Jag tycker vi är för dåliga på att prata om saker i vårt samhälle och vill med min blogg bidra till ett mer öppet och varmt samhällsklimat. Jag kommer även skriva mycket om hälsa och välmående, vad du kan göra för att må ännu lite bättre och ge tips hur du kan utveckla dig själv och få ett ännu mer välmående och balanserat liv. Jag kallar det vardagsbalans.

Samtidigt har jag ett brinnande intresse för matlagning och delar med mig av recept som jag tar fram från grunden. Min tanke med mina recept är att de ska vara goda och näringsrika. Hoppas du hittar någon ny favorit!

Är du intresserad att jobba eller samarbeta med mig? Du hittar mina kontaktuppgifter här