Desserter för alla lägen

Dessert, eller efterrätt som man ofta pratar om i Finland lägger verkligen toppen över i:et på en god middag eller ett härligt eftermiddagsfika. Här hittar du härliga bär & fruktpajer, sockerfria desserter och mycket mer. Oavsett vad du är ute efter så hoppas jag du hittar något som passar just dig och ditt sällskap. Om du har några funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig, antingen genom att skriva en kommentar eller kontakta mig per mail. Hoppas det smakar!

nyttigchokladbanankaka.jpg

Nyttig choklad och banankaka

Nyttig choklad & banankaka

Tänk dig en härlig chokladkaka med hårt skal och ett mjukt, lite rinnande inre. Det är denna underbara chokladkaka i ett nötskal. Den innehåller varken raffinerat socker eller vitt mjöl och fungera i alla lägen. 
 

bananpannkakstarta.jpg

Bananpannkaks -tårta med

hallon & choklad

Bananpannkakstårta med hallon & choklad

Jag har aldrig gillat klassisk gräddtårta och på min födelsedag bjöd min kille mig på denna tårta. En betydligt fräschare födelsedagstårta som bjuder på en fin kombination mellan banan, choklad och hallon. Mums!

Persikopajmedhavretacke.jpg

Persikopaj med havretäcke

Persikopaj med havretäcke

Detta är en av mina favoritpajer att göra under sommaren. Persikorna är underbart söta och havretäcket krispigt och gott. Kombinationen persika & havregryn är verkligen svårslagen och jag lovar att alla gäster kommer uppskatta denna vid middagsbordet. 

blåbärsdessert.jpg

Nyttig blåbärsdessert

Underbar och nyttig blåbärsdessert

Enligt mig ska man alltid kunna äta dessert oavsett om man vill undvika raffinerat socker eller inte. Denna blåbärsdessert är helt utan raffinerat socker och påminner nästan lite om en blåbärsglass. Underbart god och perfekt som efterrätt på en varm sommarkväll. 

banankakahallon.jpg

Nyttig banankaka med hallonhjärta