Studera kostrådgivning vid Bergklint education på distans

För ett tag sedan fick jag en fråga om jag kunde berätta mer om utbildningen som jag gått på distans vid den svenska skolan Bergklint Education. Under hela år 2015 studerade jag till livsstils - och kostrådgivare samt hälsoinspiratör vid Bergklint och tänkte i dag berätta mer om utbildningen och mina tankar och erfarenheter kring den. Dock kommer jag endast fokusera på kostrådgivningen i detta inlägg, eftersom det var det läsaren specifikt efterfrågade, men kommentera gärna om du vill att jag skriver om de andra delarna också!

 Studera kostrådgivning på distans

Utbildningen gick helt och hållet på distans och varade som sagt i ett år. När man är klar med utbildningen blir man diplomerad kostrådgivare och därmed godkänd och kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Spana in deras hemsida för info om kostnader mm.

Utbildningen var uppdelad i olika sektioner enligt ämne och hade en del tillhörande kurslitteratur som man skulle läsa för att både lära sig och klara uppgifterna. Kursböckerna var ganska dyra men har visats sig i efterhand vara värt priset eftersom jag använder dem ofta än i dag.

datorkalender.jpg

Att studera på distans tyckte inte jag var något problem överhuvudtaget så länge man har tillräckligt självdisciplin och planerar så att man hinner läsa allt och göra alla uppgifter. Det gäller ju verkligen att du vill lära dig och lägger ner den tid det krävs för dig för att förstå vad du läser och göra klart uppgifterna ordentligt.

Mina tankar om kostrådgivningsdelen i utbildningen

Utbildningen var en bra start och grund för att bli kostrådgivare. Man gick igenom det viktigaste och jag tycker man lärde sig på ett bra sätt tack vare utbildningens upplägg och inlärningsmetod. Lärarna var väldigt trevliga och hjälpsamma.

Min personliga åsikt är dock att man inte bara kan läsa kostrådgivning på Bergklint Education utan att ha tidigare erfarenhet och utbildning, och sedan direkt hoppa in i arbetslivet och börja arbeta som kostrådgivare. Jag tycker inte man gick igenom tillräckligt mycket och avancerat för att få kunskapen som krävs för att börja rådgöra hur andra människor ska äta. Men detta är som sagt bara min egen åsikt.

 Att studera på distans

Mat och näring för oss människor är livsavgörande och jag tycker det är viktigt att man har kunskap och vet vad man gör innan man börjar rådgöra andra.

Eftersom jag kände att utbildningen inte var helt tillräckligt valde jag att söka in till en högskolekurs på Umeå Universitet för att komplettera. Den kursen heter Kost vid träning och bestod av 15 högskolepoäng.

Den kursen var ett optimalt komplement till Bergklint Education och gick betydligt mer på djupet än vad vi gjort på Bergklint. Jag kan verkligen rekommendera att komplettera med denna kurs om du vill bli kostrådgivare och få bra och mångsidig kunskap i branschen. Dessutom kan du komplettera med fler avancerade kurser för att få en ännu bredare kompetens.

 För och nackdelar med Bergklint Education kostrådgivning

Det som är bra med Bergklints utbildning är att den ger dig ett bevis på att du är utbildad och den lär dig det viktigaste. Som sagt tycker jag man ska komplettera den med något annat för att få tillräckligt kunskap. Visst är det lite jobbigare men jag lovar att det är värt det.

Jag har personligen inte valt att arbeta som kostrådgivare åtminstone just nu, men har däremot haft stor nytta av det till exempel när jag skapar mina recept för bloggen. Dessutom kan jag tänka mig att arbeta med det i framtiden och då få mer erfarenhet kring ämnet. Jag är väldigt glad för att jag gick utbildningen på Bergklint Education och upplever att utbildningen med alla de olika kategorierna inkluderat, gav mig väldigt mycket!

Har du funderat på utbildningen eller kanske redan gått den? Vad tyckte du om utbildningen?

MITT EGNA FAVORITRECEPT & RECEPTEN JAG REKOMMENDERAR ATT PROVA

buffébord.jpg

För att få lite variation (eller paus hehe) från alla inlägg om Eminem och min semester så tänkte jag passa på att svara på en av frågorna jag fick i min frågestund. Frågan löd så här: Om du bara får välja ett - vilket av dina egna recept är din absoluta favorit?

sotpotatisbiffar.jpg

Att välja bara ett har varit riktigt svårt men till slut föll valet på mina Sötpotatis och Halloumibiffar eftersom de funkar i alla lägen. Det finns dagar då jag inte kommer på vad jag ska laga till middag och då brukar jag laga dessa, och hittills har de alltid levererat. Därför får detta recept härmed kronas till mitt favoritrecept bland mina egna! 

morotsbröd.jpg

Fastän frågan bara var om ett recept så tänkte jag ta ut en favorit ur varje kategori som jag har byggt min receptbank på. Vi börjar med kategorin Bröd där du hittar många recept som jag tagit fram och ofta lagar hemma. Jag gillar verkligen att baka bröd och tycker jag tagit fram mångsidiga recept i alla lägen. Att välja en favorit är därmed ganska svårt men till slut föll valet på mitt Grova morotsbröd. Så gott och saftigt. 

kardemummagrot.jpg

Som ni vet är Frukost & mellanmål något jag tycker är så gott men samtidigt lite svårt. Man vill ju gärna variera sig och inte bara köra samma hela tiden och därför brukar jag ofta lägga ner mycket tid på att experimentera fram nya recept att äta till frukost och mellanmål. Mitt favoritrecept i denna kategori är Kardemummagröt med blåbär. Enkelt, gott och mättande. 

artpesto.jpg

I kategorin lunch & middag finns ju Sötpotatis och Halloumibiffarna som jag skrev om innan. Där finns också en inbyggd kategori som heter tillbehör och där har jag en klar favorit som jag skrivit om flera gånger tidigare, nämligen min fantastiska ärtpesto med färska örter. Denna pesto är helt magisk. 

apelsinkokossmoothie.jpg
rabarberpaj.jpg

Sist men inte minst har vi de lite mer sötare kategorierna Smoothie och Desserter . Här föll valet på min veganska kokossmoothie med apelsin som stillar vilket sötsug som helst och dessutom ger en massa bra vitaminer att boosta kroppen med. 

Bland desserterna är mitt favoritrecept min Rabarber och hallonpaj med havre & rågtäcke. Vi lagade den förra veckan åt Labans familj och till min glädje blev det många glada miner runt matbordet. Denna andas verkligen sommar för mig och det bästa är att man aldrig blir less. Hade lätt kunna äta denna paj varje dag haha. 

Puh! Då har vi tagit oss igenom alla kategorier. Hoppas ni tyckte det var kul med ett lite längre matinlägg och framförallt att ni bestämmer er för att prova någon av recepten jag rekommenderat! Nu ska vi äta middag med Laban, kram. <3

GREEN HIPPO CAFÈ - MOTSVARADE DET FÖRVÄNTNINGARNA?

greenhippocafe.jpg

Igår besökte jag som tidigare nämnt Green Hippo Café som nyligen öppnat på Rödbergsgatan i Helsingfors. Jag tänkte berätta lite om mina tankar kring caféet och självklart om det är värt ett besök! Innan jag besökte caféet hade jag hört rätt mycket om det och såg verkligen fram emot att få prova det själv och bilda min egna uppfattning till caféet som förgyllt mitt Instagram flöde under den senaste tiden. 

greenhippocafesmoothie.jpg

Det finns för och nackdelar med en stark marknadsföring innan man släppt sin produkt eller som i detta fall, sitt kafé. Teamet bakom Green Hippo har gjort en väldigt fin marknadsföring på sociala medier vilket gjort att många fått upp ögonen för kaféet, så även jag. Mina förväntningar var rätt höga och det första jag märkte när jag kom in i kaféet var att det var fint inrett och framförallt väldigt personligt och trendigt. 

På menyn fanns smoothies, olika bowls, avokadomackor och chiapudding samt gröt. Det som vi reagerade på med Cessi var att det var förhållandevis rätt bra priser, vilket jag tycker är bra för det blir lätt att trendiga kaféer höjer priserna så mycket att det blir nästan orealistiskt, så stor tumme upp för det. 

avokadogreenhippo.jpg

Maten då? Överlag var vi riktigt nöjda. Vi tog varsin avokadomacka, en hälsoshot samt en latte. Så delade vi även på en grön smoothie med granola. Smoothien fick stor tumme upp av oss båda två. Fantastiskt goda smaker, helt klart en av de godaste gröna smoothiena jag någonsin ätit.

Avokadomackan saknade dock dedär lilla extra men var god ändå. Det enda som gjorde mig besviken var kaffet. För mig är det viktigt att få ordentligt kaffe när jag går på kafé och blir riktigt besviken om kaffet inte håller måttet. Tyvärr drog kaffet ner på betyget så det skulle jag rekommendera kaféet att satsa på. 

greenhippocafekaffe.jpg
smoothie.jpg

Motsvarade Green Hippo Café mina förväntningar då? Det skulle jag absolut säga! Man fick service på svenska (stort plus!), maten var riktigt god och omgivningen trevlig. Om caféet ännu ser över sitt kaffe så skulle jag ge dem ännu bättre betyg men trots kaffet tycker jag absolut att det är värt att besöka kaféet fler gånger. Speciellt om man är sugen på den gröna smoothiebowlen med granola, mums alltså. Nästa gång ska jag prova på deras lunch, det såg nämligen väldigt gott ut. 

Har du varit på Green Hippo Café? Vad tyckte du?

FÖDELSEDAGSFIRANDE DEL 1

Foto 18-05-2018 17 22 25 (1).jpg
CorinneGrönholm.jpg

I fredags firade vi som sagt min födelsedag lite i förtid eftersom jag kommer vara i Helsingfors på min födelsedag som är på lördag. Laban överraskade ju mig med tårta på morgonen och så skämde han bort mig med en helt fantastiskt kväll. Vi delar ett enormt intresse för mat och det märktes att han verkligen lagt ner tid på att hitta en restaurang som jag skulle gilla lite extra mycket. 

NookStockholm-2.jpg
NookStockholm-4.jpg
NookStockholm-5.jpg
NookStockholm-3.jpg
Nook.jpg

Vi åt på en restaurang i Stockholm som heter Nook som ligger på Södermalm. Otroligt god mat med smakkombinationer som fick varje smaklök att dansa. Stort tips om du som läser vill äta god mat i Stockholm! På bilderna ser ni det vi åt. Allt var gott, dock var vi lite skeptiska till desserterna som kanske var lite väl speciella för vår smak. De innehöll bland annat omogna jordgubbar och matcha latte. Trots det måste jag säga att det överlag var en av de absolut bästa middagarna jag någonsin ätit. 

CorinneStockholm-2.jpg

När vi var proppmätta vandrade vi mot Gröna Lund för att hänga där ett tag. Vi åkte till och med berg & dalbana och jag kan konstatera att det börjar vara rätt länge sedan jag var barn och kunde åka tjugo gånger efter varandra utan att må ett dugg illa. Denna gång mådde jag illa efter en gång haha. Någon av er som har likadant, att ni klarade vad som helst som barn och nu mår ni illa av allt? Lite trist men jag tänker nog fortsätta åka trots illamåendet. 

CorinneStockholmvidhavet.jpg
CorinneStockholmhavet.jpg

Kvällen avslutades sedan på bästa sätt, med en kaffe vid havet. Jag blir glad bara jag ser på dessa bilder. Jag gillar verkligen att Laban förstärker mina bästa sidor ännu mer. Med honom är jag lite extra glad och det känns som att allt är lite extra vackert. Samtidigt gör han mig lugn vilket jag uppskattar. Detta års födelsedagsfirande hade inte kunnat börja bättre!

BLOGGBRUNCH OCH CHOKLAD MED JORDGUBBAR

ljus.jpg

Ledigheten har verkligen börjat optimalt med en mysig tjejkväll på fredagen och så en rolig bloggbrunch hemma hos mig igår. Igår vaknade vi kring nio med Ellen för att förbereda vår del av brunchen och lite senare anslöt ett glatt gäng tjejer bestående av Jennifer, Daniela Jennifer och Melina.  Vi hade kommit överens om att alla skulle hämta något till brunchen och det var ingen dålig brunch vi radade upp.

rosor.jpg

Vi hade egentligen önskat att ha en picknick utomhus men i och med att det inte är så varmt ännu så hade vi helt enkelt picknick inomhus på mitt golv istället. Vi fixade till med kuddar och filtar och en massa god mat och så satt vi i flera timmar och åt och pratade. Ett himla bra koncept som gav härlig energi. 

Alla tjejer är mina vänner sedan förut men flera av dem hade aldrig träffats tidigare så det var roligt att de nu fick träffas och lära känna varandra. Jag gillar verkligen när ens vänner också blir vänner för då kan man börja umgås allihopa. Samtalsämnena flöt på i bra takt och vi hann både prata igenom djupa områden och lite lättsammare. 

bloggbrunch.jpg

Som ni kan se fanns det de mesta man kan önska sig på ett brunchbord, eller golv i detta läge hehe. Vi hade nybakt Grahamsbröd (recept), en fruktsallad med olika sorters kvarg att toppa med, goda ostar med marmelad och croissanter. Avokado & olika pålägg, bär, halloumisallad, kokosbollar och bananpannkakor.

Till det ännu blåbärskaffe samt te och en juice. Jag tror att jag nu fick med allt, men kan bra hända att jag glömt något för det fanns så himla mycket gott. Brunchen höll på till eftermiddagen och till min glädje blev det lite kvar så idag har jag ätit rester till frukost. 

brunchmedjordgubbar.jpg

Idag har jag snöat in mig på en ny serie som heter Sommaren med släkten. Någon som sett den? Väldigt rolig och får mig att längta extra mycket till sommaren. Har både skrattat och skämts för deras skull för det händer verkligen så mycket tokigheter. Stort tips om du letar efter en serie att kolla på! 

I övrigt har denna dag gått i ganska lugna tecken vilket verkligen behövs. Var ute och sprang en vända idag och det kändes riktigt bra faktiskt. Ikväll ska jag bli bjuden på skaldjurspasta med vitlöksbröd och till efterrätt ryktas det om jordgubbar med choklad. Inte så illa med andra ord. Hoppas ni får en grym söndag kväll, kram!

hallonrosor.jpg

 

 

 

VEM HAR VÄCKT MITT INTRESSE FÖR MAT?

Om det finns någon som gillar att prova på maträtter med det lilla extra så är det min mamma. En stor del av mitt intresse för mat kommer från henne eftersom vi fått vara med och laga mat under hela min barndom. I början var jag och min bror troligen mer i vägen än till hjälp men i och med att vi utvecklade våra kunskaper i att laga mat växte också ett stort intresse fram.

Jag och mamma brukar ofta prata om mat och dela med oss av lyckade recept och kombinationer till varandra. Båda gillar till exempel att baka bröd så vi kan lätt fastna i en diskussion om hur man bäst bakar ett kalljäst havrebröd. Jag är väldigt glad för att mamma gjort så att jag fått så stort intresse för att prova mig fram i köket. Vi brukar ofta laga mat med samma tänk: Det ska vara gott och samtidigt näringsrikt.

För att ni ska få en bild av hurdan mat mamma lagar och därmed kanske bättre förstå varför jag skapar den mat och recept jag skapar, så tänkte jag visa er påsklunchen mamma bjöd på i år, det var nämligen något extra.

I år hade mamma lagat den sötaste förrätten jag sett på länge, kolla nu på bilden ovan, visst är den fin? Det är ett ekologiskt kokt ägg med vegetarisk fyllning samt en groddsallad med morot till.

Förutom den fina förrätten bjöd mamma på något helt nytt för mig nämligen svart ris som hon kombinerat med både frukt, nötter och grönsaker. Alltså det var så otroligt gott. Har någon av er provat svart ris? Måste säga att det blev en ny favorit för mig, speciellt när man kombinerade den med vårlök, apelsin och krispiga cashewnötter. Till riset var det ugnsbakad lax och en melonsallad.

Till efterrätt hade mamma lagat en rawcake med avokado & mangofyllning samt som tillbehör färska jordgubbar. Pappas goda kaffe på det och vi var minst sagt mätta och belåtna.

Som ni kanske märker är min mamma väldigt duktig på att laga både god och vacker mat. Inte så konstigt att man blir inspirerad när man vuxit upp med detta! Jag önskar att jag kan förmedla vidare intresset för mat om jag får egna barn någondag. Hoppas ni tyckte detta var kul att läsa om, kramis!

BLOGGBRUNCH HEMMA HOS MIG

Idag vaknade jag tidigt för att hinna fixa klart ett bröd som fått kalljäsa under natten. Varför då? Jo för att idag var det nämligen dags för bloggbrunch hemma hos mig! Eftersom jag nyss har flyttat och älskar att fixa ihop brunchar så tyckte jag det var ett utmärkt koncept att styra ihop ett gäng bloggare för att mumsa på god brunch i lugn och ro såhär på en ledig dag.

Vid elva knackade Daniela och @jenniifersplace på dörren med fina blommor i handen. Efter att ha visat dem runt i mitt nya hem satte sig tjejerna ner på varsin stol medan jag fixade klart dagens brunch. Jag älskar verkligen att skämma bort mina vänner med brunch och kände mig så glad idag när tjejerna kom hem till mig. Som vanligt hade vi massor att prata om och det var inte tyst i många sekunder. Tänk att bloggen gjort så att jag får kalla dessa fina tjejer mina vänner, helt fantastiskt.

Att laga mat och komma på nya matrecept är verkligen en stor passion för mig. Dock tycker jag inte det är så kul att göra det om det bara är jag som ska äta, och därför brukar jag passa på att stå flera timmar i köket när jag får gäster och prova fram nya receptidéer när man väl får dela matupplevelsen med någon. Idag bestod brunchmenyn av:

- Nybakt kalljäst havre & rågbröd med lite olika pålägg.

- Blåbärssmoothie dock denna gång utan kardemumma och med grekisk yoghurt.

- Bananpannkakor med smak av vanilj & kokos (recept kommer i veckan). Som topping hade jag varma hallon, grekisk yoghurt och granskottssirap.

- Dadelbollar med extra smak av kaffe.

Plus det såklart kaffe i mängder för mig och te för tjejerna som hellre dricker det istället för kaffe. Med tanke på att vi bara var tre personer (vi skulle egentligen vara fem) så blev det en hel del mat redan med dessa rätter. Hade egentligen planerat in lite mer men som tur förstod jag att skippa det för annars hade vi nog rullat ut från mitt hem haha. Tack tjejer för en härlig brunch, längtar redan till nästa gång <3

TRE TIPS TILL DIG SOM VILL ÄTA MER VEGETARISKT

tipsatamervegetariskt.jpg

Det sker många förändringar i vår värld, en del positiva andra negativa. En trend som jag och flera troligen märkt av de senaste åren är att allt fler får upp ögonen för att äta mer vegetarisk och vegansk mat. Eftersom det troligen finns många som känner att de inte vill styra helt om sin kost men ändå börja äta mer vegetariskt och vegansk mat så tänkte jag att det skulle vara bra med några tips på val du kan göra för att äta mer vegetariskt och vegansk mat.

Som de flesta av er säkert redan vet i detta laget är jag själv pescoterian, det vill säga att jag äter vegetariskt och fisk. Dock skulle jag säga att jag är 80% av tiden lakto-ovo-vegetarian och 20% pescoterian. Med det menar jag att jag mestadels äter vegetariskt samt ägg och mjölkprodukter och ibland kan jag äta fisk, men det är mera på speciella tillfällen.

tipsforattatamervegetariskt.jpg

Prova vegetariskt på restaurang

Prova mer vegetariska och veganska maträtter när du äter på restaurang. Ta till exempel en vegetarisk förrätt istället för en med kött. Det finns massor med goda alternativ nuförtiden. De flesta restauranger har verkligen hängt med i utvecklingen, vilket jag gillar starkt!

Ersätt vardagsmat med vegetarisk

Ersätt den vanliga vardagsmaten med vegetariska maträtter. Till exempel en snabb middag bestående av köttbullar och makaroner kan lika bra ändras till en god vegetariskt Tomat & Fetaostpasta som är klar på 15 minuter. Argumentet att det tar så lång tid att göra vegetarisk mat går inte att dra fram i detta läge.

Förnya pålägget på mackan

Ersätt pålägget på mackan mot veganskt eller vegetariskt. Äter du alltid ost & skinka på din macka? Förändring gör gott och du kan till exempel välja att toppa mackan med min favorit: avokado & kokt ägg eller så med till exempel hummus. Lätt och gott med variation.

Kom ihåg att de flesta förändringar kräver lite tid men att det svåraste är alltid första steget. Det finns så mycket god vegetarisk och vegansk mat så jag lovar att det inte kommer kännas som något fattas bara för att man minskar på mängden kött i sin kost. Nu ska jag iväg och äta middag. Ha en fin lördagskväll, kram!

KANELBULLAR & BANANBRÖD

Hej och trevlig måndag! Som någon av er kanske såg på min Instagram (@ccorinnes) så blev det en spontan bakkväll för mig och Linnea igår. Det hela började med att vi kom på att vi måste baka fastlagsbullar (semlor) till tisdagen när det är fastlagstisdag. Därefter kom vi på att det hade varit gott med lite kanelbullar också. När vi kom hem till mig såg vi att jag hade några lite väl bruna bananer så till slut blev det ett bananbröd på köpet.

Saldot för kvällen blev därmed: fastlagsbullar, kanelbullar och bananbröd. Inte så illa om du frågar mig. Avslutade vår bakkväll med att krypa upp i min jättesäng och äta nybakt bananbröd med ost, sallad och gurka, så gott. Tappade ju baklusten där ett tag under hösten men märker hur det börjat smyga tillbaka nu när jag flyttat och har ett nytt fint kök att greja i. Roligt att känna hur inspirationen flödar igen.

Jag vet inte om jag skrivit om det förut men jag tror inte det. Visste ni att det bor en riktig bullbagare inom mig? Som ni vet gillar jag ju att baka bröd, men att baka kanelbullar är nästan min favorit. Synd bara att det inte är sådär superhälsosamt att äta kanelbullar varje dag, annars hade jag lätt kunnat baka dem hela tiden. Det bästa är ju att äta en bit ogräddad deg med fyllning haha. Jag och Linnea unnade oss en hel del bitar igår.

Något som jag aldrig bakat förut var bananbröd. Det påminner ju lite grann om mina recept på Grovt Tranbärsbröd (klick) och Havrebröd med råg & tranbär men med smak av banan. Fick inspiration och håller just nu på och spinner i huvudet på ett eget recept på bananbröd. Fick ett önskemål om att göra det helt glutenfritt så det blir min utmaning. Återkommer med recept när det är klart. Som ni vet är det mycket arbete bakom när man skapar helt nya recept.

Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan och att ni inte blev alltför hungriga av att läsa detta inlägg ;) Vi hörs imorgon, kram!

Mättande frukost / mellanmål utan vetemjöl och socker

Såhär såg min morgon ut, inte så illa med andra ord. Det händer verkligen supermycket just nu. Känns som jag är igång hela tiden och knappt hemma överhuvudtaget. Dock behöver jag lite tid, helst varje dag, för mig själv där jag kan bara ta det lugnt och dricka kaffe för att känna att jag har kontrollen över mitt liv och att jag hinner andas och bara vara.

Eftersom det händer så mycket på dagarna och kvällarna har mina morgnar blivit stunden då jag tar det lugnt oftast genom att länge äta frukost. Detta kräver dock att jag stiger upp tidigare på morgonen än jag kanske skulle behöva, men det känns så värt det för dessa morgnar ger mig så mycket lugn och energi. Då kan jag sitta i stillheten med bra musik och äta utan en enda stressande tanke i huvudet. Jag som aldrig varit en morgonmänniska har verkligen hittat en ny lycka i morgnar under detta år.

Idag fick jag så lust på mina bananpannkakor så jag svängde ihop ett gäng till frukost. Ni hittar receptet HÄR . Visste ni att detta är ett av mina absolut populäraste recept? På under ett halvår har inlägget läst av nästan 4000 läsare. Det är också personligen ett av mina favoritrecept så det känns kul att även ni som läser verkar gilla det.

Jag har överlag märkt att ni verkar tycka om recept som är mättande och utan vetemjöl och socker. Har jag rätt? Har ju gjort ett gäng bland annat dessa bananpannkakor som ni hittar några rader upp. Så har jag märkt att Overnight oats & chia varit populär och även Powergröten och så alla smoothies. Tänkte därför att jag ska fortsätta experimentera fram frukost och mellanmålsrecept utan varken vetemjöl eller raffinerat socker. Hoppas ni tycker detta verkar bra! Har ni några önskemål? Föredrar du som läser varma eller kalla frukost / mellanmål? Berätta gärna! Känns lite extra roligt att fundera och mixa när man har en idé att gå på. Ha en fantastisk kväll kära ni, kram!