Tre saker jag ser fram emot i veckan!

Hej och god kväll. Har ni haft en fin kväll? Min har varit rätt så lugn och skön. Kollade bland annat två filmer i lördags varav den ena var så otroligt bra att den fick mig att gråta i säkert en timme. Berörde mig verkligen enormt djup. Filmen heter Hachiko - En vän för livet och hittas bland annat på Netflix. Har du inte sett den så tycker jag du ska den nu!

public.jpeg

Tre höjdpunkter under veckan som kommer

I dag tänkte jag dela med mig av tre saker jag ser riktigt mycket fram emot med veckan som väntar. Tycker alltid det är kul att börja veckan på ett positivt sätt och vad är inte bättre än att fundera redan på förhand på vad man ser lite extra mycket fram emot? Nu blev detta bara tre punkter men när jag började fundera så kom jag fram till över dubbelt fler så med andra ord har jag en riktig rolig vecka framför mig. Ska vi kika på de tre jag i dag valde att lyfta upp?

  • Försöka börja träna igen. Jag har inte känt mig helt hundra senaste tiden och har därför tagit det riktigt lugnt med träningen. Mest kört yoga och promenader. Inget pulshöjande eller ansträngande för musklerna. I veckan ska jag dock prova köra riktigt lätt och lugnt. Ser så mycket fram emot det!

  • Inflyttningsfest! Två kompisar i mitt gäng har nyligen flyttat ihop och i helgen vankas det inflyttningsfest. Vi är rätt många påväg och lägenheten är ändå inte SÅ stor så jag har på känn att det kommer bli en riktigt rolig men lite rörig kväll. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. ;)

  • Frukost med syrran. På tisdag ska jag möta upp syrran och så ska vi äta frukost ihop. Det ska bli så gott att se henne och umgås i lugn och ro.

Nu ska jag ta tag i en skoluppgift jag skjutit upp alldeles för länge. Med andra ord något jag inte ser fram emot haha. Men bara att göra undan den så behöver man inte fundera på den mer. Vi hörs imorgon!