Skärgårdshelg med stand-up

Trots att det egentligen är redan tisdag så vill jag blicka tillbaka en stund mot helgen som gick, för den innehöll ju såklart mycket mer än bara dryga kommentarer om att jag borde dricka alkohol. Ska vi kika närmare?

Jag tänkte inte skriva så mycket om fredagen eftersom jag redan nämnt den inte bara en utan två gånger under de senaste inläggen. Däremot kan jag konstatera en sak som jag verkligen önskar jag kunde göra, men som jag är väldigt medveten om att egentligen inte är möjlig. Det är att jag skulle vilja slå ihop mitt liv i Helsingfors med det i Stockholm. Få med mig alla mina vänner, för jäklar vad kul det var att gå ut och äta middag i Stockholm med några av mina närmaste vänner från Finland. Tänk om man bara kunde få ta med sig allt liksom? Dröm.

kaffe_corinnegronholm-32.jpg

När vi vaknade på lördagen möttes vi av strålande fint väder. Vi lagade därför ihop en matsäck och åkte på en liten utflykt i Stockholms skärgård. En sån grej som man önskar man gjorde mer och som alltid blir så härlig när man väl gör det. Gäller ju att passa på under alla varma dagar vi ännu får i år. Avslutade utflykten med en god cappuccino på en uteterass. Solen sken så mycket att det blev varmt i jacka, det ni!

standupjannegronroos_corinnegronholm-02.jpg

På kvällen åt vi middag med ett gäng kompisar och avslutade dagen med att åka till Norra Brunn för att se Janne och några andra duktiga komiker. Vi blev tyvärr lite sena så missade första halvan men fick däremot ta del av cirka en timme lång stand-up som fick oss att skratta riktigt gott. Varför går man egentligen inte mer på stand-up? Finns det liksom något bättre än att bara stå och skratta i timmar?

skargard_corinnegronholm-28.jpg

Under söndagen bjöd vi några vänner över på fika för att jag bakat bullar, som jag tyvärr inte knäppte en enda bild på. Kanske ett kvitto på att sällskapet både var väldigt sugna på bullar och att de smakade för gott för att hinna fotas? På kvällen hade vi sedan kvalitetskväll med Laban. Vi brukar avsluta helgerna med att bara vara vi. Göra sådant som vi gillar att göra tillsammans. Det garanterat att man får ett fint avslut på helgen.