Fredagslistan 130919

Hej kära ni och glad fredag! I dag tänkte jag att vi kör igång helgen med en fredagslista som jag hittade på Linas blogg. Jag har tänkt väldigt mycket på hurdana blogginlägg jag vill skriva och hur upplägget ska se ut framöver. Eftersom ni verkar gilla kombinationen jag haft här på bloggen, dvs. en blandning mellan hälsa & välmående, vardagsinlägg och matrecept så kommer jag fortsätta med det. Speciellt då jag själv också gillar det mest! Vardagsinläggen kommer dock bli lite mer strukturerade, till exempel så här i form av en lista. Allt för att det ska bli lättare att hänga med i mitt något knäppa liv hehe.

foretagare_corinnegronholm.jpg

Redo för helg med fredagslistan

Vad lyssnar du på idag?

I dag har jag varvat låten The One I Love med gamla klassiker för mig, så som Eminem och svenska låtar från PetterAlexis och Tomas Ledin. Jag har jobbat hemifrån i dag, vilket alltid innebär att Spotify gått varm hela dagen.

Vad har du på dig idag?

Eftersom jag jobbat hemifrån har det blivit lite ledigare kläder i form av en ny svart tröja/hoodie som jag köpte på semestern. Fallit totalt för den, så fin och så skön. Till det slitna ljusa jeans. Jag är verkligen ingen person som har “hemmakläder” utan oftast har jag på mig mina vanliga vardagskläder när jag är hemma. Tycker de är sköna, snygga och bekväma så känner inget behov i att byta om.

Vad är du på för humör idag?

Riktigt bra tack! Jag har haft en riktigt bra och lagom intensiv vecka. Nu ser jag fram emot helgen som knackar på dörren. Tjuvstartade helgen genom att gå en promenad ute på Lidingö vid lunch i dag. Tänkte att det var bäst att passa på när solen sken och jag lika bra kan jobba en timme extra nu på eftermiddagen om det innebär att jag fått njuta av en timme sol på dagen.

Hittade en trappa som är optimal för intervallträning. Kanske får komma hit nästa gång?

Hittade en trappa som är optimal för intervallträning. Kanske får komma hit nästa gång?

Helgens planer?

Ikväll ska vi iväg och äta middag med några kompisar, bland annat Cessi och Seba som är och hälsar på här i Stockholm var jag befinner mig just nu. I övrigt blir det en lugn och skön helg med en del socialt häng och så ska vi passa på att spendera lite kvalitetstid med Laban. Jag har bestämt mig för att vara ledig i helgen, förutom några timmar poddjobb på söndag, så det ska bli riktigt skönt.

Vad var det roligaste som hände denhär veckan?

Jag har alltid så svårt att välja en grej. Det händer ju en massa kul hela tiden! Men något jag verkligen uppskattade i veckan var att ha Cessi på besök hemma hos mig i Helsingfors på tisdag kväll. Vår “tisdagsrutin” är igång igen och det är jag så glad för. Vi hade nämligen världens mysigaste kväll. Dessutom har det hänt en riktigt stor grej med jobbet, men den får ni veta mer om nästa vecka.

Kolla vad fin blomma vår Kinaros fått! Ger verkligen fin energi i rummet.

Kolla vad fin blomma vår Kinaros fått! Ger verkligen fin energi i rummet.

Vad var det jobbigaste som hände denhär veckan?

Hmm… Kanske att det strulade riktigt illa med ljudet i veckan poddavsnitt vilket innebar en massa extra jobb för mig. Vi försöker prova olika sätt att använda våra mikrofoner på och längs med vägen kommer det såklart att komma några felsteg, så som det gjorde i veckan. Allt är dock åtgärdat och veckans avsnitt Till dig som hatar att träna hittas där poddar finns! Har du redan lyssnat på veckans avsnitt?

Veckans fundering?

I veckan har jag funderat en hel del på hur det är möjligt att man kan slukas upp så totalt av vissa serier. Fastnade totalt för den svenska serien Bonusfamiljen. Har du sett den? En intressant och rolig serie på många sätt. Plus att jag inte kan vara utan att analysera de olika personerna i serien lite grann och på vilket sätt man kunde hjälpa dem på sin livsresa. Vad då arbetsskadad, hehe.

Dags att runda av det sista med jobbet för denna vecka och sedan tar jag helg. Ha en fin kväll, kram! <3