Jag är tillbaka!

Heej kära ni. Hur mår ni? Jag måste börja med att tacka så otroligt mycket för förståelsen och tålamodet för min semesterpaus. Den blev ju rätt så lång men oj vad det behövdes. Jag har verkligen haft en så himla bra semester som dock var alldeles för kort. Jag tänkte inte berätta om den ännu i dag utan mest säga hej och berätta att jag är tillbaka!

sommarbilder_augusti_corinnegronholm-1260.jpg

Jag har nu varit tillbaka i vardagen i ungefär en vecka och det känns som att jag kommit bra in i vardagen igen, vilket är skönt. Jag har ju en helt annan vardag nu i och med att jag jobbar heltid med företaget, vid sidan om skolan såklart. Dock saknar jag redan dagar som den ovan. Hjälp vad härligt det var med semester. Nåväl, ingen idé att sakna den för mycket utan istället blicka framåt. Vi har ju en massa att ta igen men även att se fram emot nu inför hösten!

Så länge vill jag bara hälsa er välkomna tillbaka och så hörs vi i morgon. Från och med nu kommer bloggen rulla på som vanligt. Kramis <3