Jag behöver en paus

När jag funderade på min semester så kändes det som en självklarhet att jag skulle blogga under hela semestern. När det nu gått endast tre dagar så märker jag att det kanske var lite väl positivt tänkande. Jag är helt klart i behov av en paus och då får det även så bli.

public.jpeg

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit på bloggen om hur viktigt det är att prioritera sin hälsa. Att lyssna på kroppen, stanna upp. Att vila och återhämta sig. Bara stänga av ibland. Denna gång är det min tur att göra det. Jag vill leva som jag lär, och detta är ett sätt att göra det på.

För att kunna göra det sådär riktigt ordentligt så behöver jag också ta en paus från bloggen. Inte ens behöva titta på min dator på en hel vecka. Bara låta den vara. Jag hoppas och tror att ni har förståelse för detta. Jag tänkte ta en paus på cirka två veckor och sedan är jag tillbaka igen. Jag hoppas du som läser kommer tillbaka då, så fortsätter vi hänga som vanligt efter det.

Så länge kan ni alltid kika in på min receptbank och prova alla recepten. Hoppas allt är superbra med er och så hörs vi igen om några veckor. Stor kram! <3