Frågeavsnitt med Träning med Mening!

För att fira att vi alldeles snart har poddat i hela tio veckor tänkte vi ha ett frågeavsnitt i podden där ni får möjlighet att fråga oss VAD SOM HELST. Det kan vara allt från träning till vardagen eller frågor om livet. Du väljer. Frågorna kommer vi sedan svara på i poddavsnittet och jag tror det kommer bli ett riktigt roligt avsnitt.

Bild: Henrik von Martens

Bild: Henrik von Martens

För att det dock ska bli något avsnitt så behöver vi såklart frågor. Därmed bollar jag över till dig som läser och ber dig att skriva ner några frågor som du önskar att vi svarar på i podden. Frågorna kan ställas i kommentarerna till detta inlägg, eller på våra Instagram @ccorinnes eller @carolinemilia samt på vår mail traningmedmening@gmail.com .

Ser fram emot att se vad ni funderar på! :)