Tre influencers jag inspireras av och tre nya poddavsnitt av Träning med Mening!

I dag tänkte jag att vi kör en riktig tips - söndag. Det blir tre tips på influencers jag inspireras av riktigt mycket just nu och så vill jag berätta mer om de tre senaste avsnitten av vår podcast Träning med Mening!

Jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska göra angående poddavsnitten, om. jag bara ska tipsa om dem i något helt annat inlägg eller om jag ska skriva egna inlägg om avsnitten. Vad föredrar du? Vill inte att det ska bli tjatigt samtidigt som jag såklart vill lyfta podden eftersom vi både lägger ner massor med tid på den OCH tycker det är fantastiskt roligt!

Dags för tips nu då.

influencertipssverige.jpg

Tre kvinnor som inspirerar mig extra mycket

Vanja Wikström

Vanja hade förut en podd tillsammans med Josefine Dahlberg som jag tipsat om tidigare. Numera är podden på is men istället har jag börjat följa Vanja på både blogg och Instagram. Hon visar verkligen upp “the real deal” och delar öppet och modigt om sin vardag med läsarna. Vanjas sambo lider av utmattningsdepression vilket gör att vardagen blir ibland riktigt svår för dem.

Jag ser verkligen upp till Vanja som både står stark och stadigt bredvid hennes sambo fastän livet kanske inte alltid är superenkelt. Som rattar både barn, företag och resten av livet med en så fin attityd och energi. Visst verkar hon ha det riktigt tufft ibland men ändå hittar hon positiva delar av sin vardag och orkar blicka framåt.

Ida Warg

För mig är Ida Warg en relativt ny upptäckt. Jag började lyssna på hennes mans podd Framgångspodden, som jag gillar riktigt mycket. Därefter började jag lyssna på deras gemensamma podd Sånt är livet och därefter började jag följa Ida på Instagram. Hon verkar vara en så härlig person som verkligen bjuder på sitt riktiga jag.

Hon verkar dessutom vara driven i sitt arbete samtidigt som hon är en bra mamma åt sin son. I framtiden hoppas jag att jag kan bygga upp mitt liv liknande som hon. Både driva företag och stå på egna ben samtidigt som man har familj och har tid för sin familj. Hon verkar ha hittat den eftertraktade balansen mellan jobb & familj.

Molly Sanden

I samma sekund som jag skriver hennes namn så kommer jag på att hon ju egentligen är artist och inte kanske en renodlad influencer, men för mig är hon nästan både och. Det är svårt att lägga in henne i bara en kategori för hon är så fantastiskt på så många plan. En kvinna som enligt mig andas power och som fungerar som en enorm inspiration för mig. Hon visar verkligen att man ska våga vara sig själv och gå sin egen väg.

Att man ska våga ta svåra beslut men framförallt att man ska våga prata. Det är just den delen som gör att jag inspireras så otroligt mycket av henne. För det känns som att hon är på samma team som jag, teamet som försöker bidra till att fler ska våga prata öppet och hjärtligt om sina känslor och vad de känner och går igenom. DET tror jag vi alla gynnas av.

CorinneCaroline.jpg

Tre nya poddavsnitt av Träning med Mening

Jag har tipsat i tidigare inlägg om våra senaste avsnitt men tänkte att jag skulle skriva lite mer tankar kring de tre senaste avsnitten. När jag skriver detta har vi precis publicerat poddens åttonde avsnitt. Det innebär att vi poddat i åtta veckor vilket känns helt galet. Känns som att vi precis började med hela podden. Ska vi kika lite närmare på vad de tre senaste avsnitten handlat om?

corinnelinnea_corinnegronholm-2019.jpg

Avsnitt 6 - Från skidbacken till finansbranschen

I det här avsnittet har vi med oss poddens första gäst! Det är min goda vän Linnea som gästar oss i podden och vi snackar om hur det är att gå från att vara elitidrottare och alpinåkare till att börja jobba fulltid och för Linneas del börja jobba i finansbranschen. Avsnittet blev från början väldigt långt och därmed var jag tvungen att klippa en hel del. Det var riktigt svårt för jag tycker personligen att vi hade så himla många bra diskussioner och poänger.

Detta avsnitt var så som ni säkert förstår lite speciellt för min del eftersom vi pratade mycket om elitidrott och hur den påverkat livet mm. Väldigt lärorikt också för det fick tankarna att snurra på rätt så mycket. Ett lite annorlunda avsnitt som helt klart är värt att lyssna på. Dock tycker jag ju alla våra avsnitt är värda att lyssna på så är kanske lite partisk i frågan hehe.

public.jpeg

Avsnitt 7 - Träningsmål, semester och snoppar

I detta avsnitt pratar vi mycket om träningsmål och hur vi använder oss av dem i vår träning. Bra avsnitt att lyssna på om man funderar på att lägga mål nu inför hösten. Tycker det blev ett riktigt bra snack med många bra tips och poänger.

Jag tycker det känns roligt att prata om mål och vara så öppen kring vad jag har för mål och hur jag tänker kring mål. Pratar mycket i avsnittet om hur mitt förhållningssätt till träningsmål har förändrats rätt mycket under de senaste åren vilket troligen också är orsaken till att jag tycker det känns roligt och inte alls pressande att berätta öppet om mina träningsmål.

public.jpeg

Avsnitt 8 - En vanlig dag i våra liv och vardagssnack

Detta avsnitt har precis publicerats i samma sekund som detta inlägg så chansen att någon av er har lyssnat är inte så stor ännu. I detta avsnitt fokuserar vi mer på hälsa framom träning, vilket ju också är tanken med podden att vi ska både prata om hälsa OCH träning.

I avsnittet pratar vi om våra vardagar och vad vi ser fram emot och inte ser fram emot med hösten. Dessutom blir det snack om allt från forskning som tyder på att vi människor planerar för mycket, till vad vi har för löften åt oss själva gällande vår egna vardag. Jag måste säga att detta avsnitt är ett riktigt mysigt avsnitt. Fick själv en god känsla i magen när jag lyssnade på det, hoppas ni känner likadant.

Podden hittas som vanligt på alla poddappar samt på podbean som jag länkat till i inlägget. Nu ska jag sluta skriva och istället börja laga svamprisotto med tryffelolja. Laban blev så avis på mig och Malin när vi åt det häromdagen så nu har jag lovat laga det till middag ikväll. Vem tackar nej till svamprisotto flera gånger på en vecka? ;) Kram på er!