Exakt två veckor till semester!

I dag är det exakt två veckor tills jag går på semester. Denna gång blir det semester en aning senare än vanligt, men det är helt enkelt på grund av att det passar bäst för både mig och Laban att ha semester tillsammans då. Hade känts ganska trist att inte ha ledigt samtidigt så därför har vi försökt trixa ihop veckorna så att det ska fungera så bra som möjligt. Som ni kanske märkt har jag ju tagit ut någon dag här och där som jag varit ledig på vilket givetvis varit riktigt lyxigt. Dock vet jag att jag behöver riktig semester för att vila upp mig ordentligt.

Ungefär så här hoppas jag att jag känner mig under semestern.

Ungefär så här hoppas jag att jag känner mig under semestern.

Jag vet att jag behöver sådan semester där jag kan sova utan väckarklocka. Semester där det inte gör något om man inte gör någonting alls på en hel dag. Dagar som man inte öppnar datorn en enda gång. Dagar där mailen får vila och där tankarna får snurra på allt lättsamt som finns i livet. Jag har ju trots allt jobbat ca. 75-80 % (och ibland mer) + haft heltidsstudier under de senaste två åren så jag vet att semester är riktigt nödvändigt för mig.

Jag har nu bestämt mig för att köra på telefondetox - konceptet som jag skrev om häromdagen. Det vill säga att ha max 30 minuter telefontid per dag. Då hinner man svara på alla meddelanden från vänner + uppdatera Instagram OM det känns kul och ibland kommer jag säkert inte ens titta på telefonen. Det ni, kommer göra så gott!

datorochkaffe_corinnegronholm-40.jpg

Slutspurt, lansering och tråkiga skoluppgifter

Som jag skrev tidigare så ser det just nu ut att bli 2.5 vecka semester. Sedan får känslan avgöra om jag vill ha mer än så. Innan det ska det dock hinnas med en hel del på jobbfronten. Bland annat ska ett projekt jag jobbat med i några månader nu lanseras precis efter min semester vilket innebär att jag ska ha i princip allt klart innan jag går på semester. Sedan lanseras det i september och då kan jag berätta om en stor del av vad jag pysslar med i mitt företag, det ser jag mycket fram emot!

Innan semestern ska jag också hinna bocka av min att-göra lista som just nu innehåller allt från bloggrejen till skola och såklart jobb med företaget. Skoluppgifterna har jag skjutit upp alldeles för länge, bara på grund av att jobbet känns roligare, så nu har jag lovat mig själv att jag inte FÅR går på semester innan de skoluppgifterna är klara. Bra morot ändå.

Nu ska jag återgå till att klippa det sista på vårt senaste poddavsnitt som kommer upp i morgon. Visst kommer ni ihåg att nya avsnitt alltid publiceras på torsdagar? Ha en fin kväll kära ni, kram!