Du klarar mer än du någonsin kan tro!

I dag har jag tänkt mycket på ett motto som lyder: Du klarar mer än du någonsin kan tro. Jag vet inte varför, men på något vis har jag påmints av det extra mycket i dag. För det stämmer ju verkligen. Vi klarar så himla mycket mer än vi någonsin kan tro. Ibland kan ett hinder kännas enormt, men sakta men säkert tar vi oss förbi det. Ibland kan en jobbig känsla kännas övermäktig, som att den äter upp oss. Efter ett tag märker vi hur den sakta men säkert försvinner och till slut ersätts med ljusare och lättare känslor.

corinnegronholmblogg-4657.jpg

Skriv upp fem hinder som du klarat av

I dag satte jag mig ner och funderade på fem hinder som jag klarat av, men som kändes otroligt stora och svåra i stunden. En del hinder var större, en del mindre. Ibland kan även ett litet hinder kännas omöjligt att klara av, medan det i efterhand nästan känns konstigt att man kunde känna att det var så svårt att ta sig över. Det kändes givande att ta tiden och fundera på de olika hindren jag stött på i livet och att sedan forma dem till ord på ett papper. Då blir det mer svart på vitt än om man bara tänker på det i huvudet.

Därför uppmuntrar jag dig att också sätta dig ner och fundera på fem hinder du klarat av. Fundera och skriv ner. Låt det ta tid. Kanske du inte i början kommer på fler än ett men efter ett tag kommer du märka att du kan lista fler och fler.

Avslutande tänkte jag dela med mig av två av hindren jag skrev ner. De här två var av de lite större slaget men ganska olika i karaktär. Hoppas du tar dig tiden nu och gör detta, för din skull!

Två hinder jag klarat av under det senaste året

  • Hittat tillbaka till träningsglädjen. När jag slutade idrotten i november 2016 så tappade jag träningslusten totalt. Inget kändes kul och jag trodde aldrig jag skulle hitta tillbaka till den glädjen jag brukade känna. Efter mycket tålamod och slit kan jag nu stolt säga att jag hittat glädjen igen och nu känns det som att den är här för att stanna. Så glad över att kunna säga det och också mena det till 100%.

  • Följt min dröm om företagande. Jag vet att det är mycket snack om mitt företag just nu, men det är verkligen en big deal för mig. Att jag vågade ta steget och kasta mig ut kändes inte som en självklarhet och nu så här i efterhand förstår jag knappt att jag vågade haha.

Din tur! Ta fram papper och penna. Fundera och skriv! Du kommer helt säkert märka att du klarat av hinder som känts nästintill omöjliga! ❤️