Landat hemma och strukturerar upp livet

Jag har landat hemma igen efter en intensiv men rolig vecka. Jäklar alltså vad slut man blir av att röja runt med barn nästan dygnet runt i en hel vecka. Förstår inte riktigt hur jag förut kunde fixa cirka fem veckor på en sommar. Känner mig helt slut efter bara en haha.

tulpanrosa-21.jpg

Nåväl. Nu är jag hemma igen och har hållit på och pysslat hemma i lägenheten sedan jag kom hem. Tvättmaskinen brummar på för fullt och snart ska jag börja ta mig mot Jennifer. Blir middag och häng hemma hos henne ikväll. Ska bli riktigt härligt.

För tillfället har jag en känsla av att jag ligger efter i det mesta. Samtidigt kliar det i fingrarna att jobba undan allt som blivit ogjort under veckan. Det är svårt att inte gå in i semestermode när de flesta andra tar semester nu i juli men jag försöker peppa mig själv att orka jobba ännu en månad till. Sedan ska jag och Laban spendera några semesterveckor ihop, det längtar jag till! <3

Under denna eftermiddag har jag suttit och strukturerat upp livet. Skrivit listor på vad som behöver göras i skolan, med företaget och här hemma i Helsingfors men även i Stockholm. Nu när jag har allting svart på vitt så känns det på en gång betydligt enklare. Direkt när jag får struktur och ordning runtomkring mig så släpper alla pressade känslor. Struktur och ordning är verkligen nyckeln för ett stress- och pressfritt liv för mig.

Nu märker jag att hjärnan knappt orkar hänga med och detta inlägget kommer knappast bli mer intressant än så här. Därför önskar jag och min trötta lördagshjärna dig en trevlig kväll och så hörs vi imorgon, hoppeligen betydligt piggare!