Den tudelade sommarträningen - Nytt poddavsnitt!

Det är torsdag och därmed dags för ett nytt poddavsnitt! Tjohooo! I poddens andra avsnitt pratar vi om den tudelade sommarträningen. När jag tänker på konceptet sommarträning så känner jag riktigt mixade känslor, för en del av mig tycker det är härligt med sommarträning medan en annan del av mig mest tycker den känns pressande och som att den bidrar med mycket ångest åt många i samhället vilket såklart är väldigt tråkigt.

Träning med Mening podcast med Corinne Grönholm och Caroline Högnäs

Vi går in på vad det är som troligen bidrar till mycket press och ångest inför sommarträningen och hur vi skulle vilja att man såg på träning på sommaren, om vi fick välja. Mer om just det kan ni höra i veckans avsnitt.

Dessutom tipsar vi om olika träningspass och träningsformer man kan göra under sommarmånaderna samt såklart ger veckans träningstips. Det blir mycket bra historier, goda skratt och såklart intressanta diskussioner. Detta avsnitt är nu betydligt längre än det första, och vi kommer i framtiden även hålla oss till cirka 45 minuter långa avsnitt eftersom vi båda två gillar det bäst. Podden hittas där poddar finns, men länkar nu även här till några så att du säkert hittar rätt!

Träning med Mening på Podbean
Träning med Mening på Soundcloud
Träning med Mening på Spotify

Den tudelade sommarträningen - Träning med Mening podcast

Smidigare diskussioner, spontana historier och fin respons

Nu när vi spelat in två avsnitt så märker jag redan stor skillnad mellan avsnitt ett och två. I det andra avsnittet får vi till betydligt smidigare diskussioner och båda två bjuder på sig själv mycket mer och berättar spontana historier. Vi har valt att inte ha några skrivna manus utan istället har vi lagt upp några punkter om vad vi vill ta upp under poddens gång och så pratar vi fritt kring dem. Det funkar superbra för oss och jag tycker vi fått till en riktigt bra helhet med det andra avsnittet.

Mycket har vi såklart att lära oss ännu med allt från poddens upplägg till det tekniska. Det ska bli otroligt intressant att följa med vår utveckling men framförallt poddens utveckling. Vi har fått så himla fin respons hittills av både vänner och bekanta men också av personer vi aldrig träffat, vilket ju känns otroligt kul! Det känns verkligen som att podden är ett mycket mer personligt forum vilket även ger mer personlig feedback. Ibland får vi riktigt nypa oss i armen när vi läser alla fina meddelanden som kommit in.

Det som känns extra roligt med podden är att jag får en chans att visa nya sidor av min personlighet som kan vara svårare att få fram via bloggen eller Instagram. Jag hopppas att detta kommer göra att du som läser bloggen, lyssnar på podden och följer mig på Instagram känner att du kommer närmare mig och lär känna mig bättre. Nu ska jag sluta skriva och istället uppmuntrar jag dig att lyssna på veckans avsnitt! Berätta gärna sedan vad du tyckte, antingen här eller så kan du också gärna skicka mig ett meddelande på Instagram, där du hittar mig under @ccorinnes. Önskar dig en fortsatt fin dag, kram!