Glad midsommar!

Tack för alla hejjarrop angående podcasten! Såg att bland annat Jennifer och Sandra hade delat mitt inlägg på Instagram på sina kanaler vilket var så himla snällt. Det är alltid spännande men samtidigt nervös att börja med en helt ny kanal från början och den största utmaningen är helt klart hur man ska nå ut. Det är troligen det vi kommer få jobba mest med. Att sprida podden så att många hittar till den. Jag vill ju nå ut till de som följt mig en längre tid men också sådana som inte förut hängt här. Samma sak gäller för Caroline förstås. Vi hoppas att det att vi gör det här tillsammans och har lite olika målgrupper kan vara positivt för att nå ut till fler med podden. Okej, tillräckligt med jobbprat för nu.

public.jpeg

Det jag egentligen skulle skriva om var ju att önska dig en riktigt härlig midsommar! Oavsett om du väljer att fira, ta det lugnt, jobba eller bara strunta i hela midsommaren överhuvudtaget. Själv sitter jag just nu i bilen på väg till Gustafs där vi ska fira midsommar med mitt kompisgäng. Det är rätt så lång väg dit, nästan 3 timmar körtid från Helsingfors. Stannade på vägen och åt på en större bensinmack som hade en restaurang. Säkert den minst prisvärda maten jag ätit på länge, fy.

Ikväll väntar däremot betydligt godare mat och häng med vänner. Vi blir cirka tjugo vänner som firar ihop. Vi har firat många midsomrar tillsammans och det brukar alltid bli firande till småtimmarna, så blir troligen lika även detta år! I morgon stannar sedan en del av gänget kvar medan jag och några andra valt att åka tillbaka hemåt. Jag gillar verkligen fest och mina vänner men det räcker med ett helt dygn av fest och röj. Sedan är jag mer än nöjd.

Dock kommer jag inte åka hem utan istället till Ingå för att hälsa på mina morföräldrar. Kommer bli ett perfekt avslut på midsommarhelgen att spendera en lugn lördag kväll och söndag med dem. Inte varit ute i skärgården nu på snart en månad så det känns skönt att det nu blir en hel helg i skärgården.

Vi hörs under helgens gång. Kramis!