Vår nya podcast Träning med Mening!

Okej hoppas ni håller i er nu för här kommer juni månads andra stora nyhet och överraskning. Som ni säkert redan såg på rubriken så har jag tillsammans med Caroline startat en PODCAST! Hur roligt?

Podcasten heter Träning med Mening och lanseras i dag!

Podcasten Träning med Mening gjord av Corinne Grönholm och Caroline Högnäs

Det var drygt en månad sedan som vi åt frukost ihop och pratade om livets olika delar. Caroline berättade lite om sin livskris och berättade att hon kände att hon behövde en förändring i livet. Det visade sig att hon var sugen på att starta en podcast, men inte riktigt hittat någon hon ville göra det med. Det roliga var att jag funderat på exakt samma sak. Plötsligt hux flux och med väldigt exhalterade röster och kroppsspråk bestämde vi där och då på caféet att starta en podcast ihop. En podcast som fick namnet Träning med Mening.

Träning med Mening - En meningsfull träningspodd

Att hitta på ämnen att podda om har visats sig vara det minsta problemet för oss. Idéerna sprudlar fram och vi får riktigt lägga band på oss för att inte banda in tio avsnitt på raken. Det första avsnittet är publicerat och hittas under rubriken Elitidrottaren och den glada motionären. Det blev ett lite kortare första avsnitt där vi berättar om oss och hela idén till podden. Podden hittas på alla de vanliga poddtjänsterna så se till att börja följa oss direkt för att inte missa några avsnitt! Dock kan de hända att de ännu inte hittas på t.ex. iTunes och Spotify men det är på gång så om det inte hittas direkt i dag så prova igen i morgon.

Tanken med vår träningspodd är att det ska vara en podd som passar alla. Oavsett om du är riktigt nybörjare med träning eller om det är en lika självklar del i livet för dig som att äta eller sova. I podden kommer vi ta upp många olika delar av träning och våra tankar kring den. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla konceptet och de ämnen vi väljer att ta upp.

Träning med Mening podcast med Corinne Grönholm och Caroline Högnäs

Häng med i vår Facebookgrupp!

Förutom att vi har börjat podda så har vi även skapat en Facebookgrupp där vi hoppas kunna skapa ett fint klimat tillsammans med dig som lyssnare. Tanken med poddgruppen är att skapa en bra gemenskap och skapa ett “träningscommunity”. I gruppen kan man dela med sig av sina träningstankar eller tankar om livet överlag. Man kan fråga om tips och råd samt inspireras av andra. Gruppen är stängd men vem som helst får ansöka! Sök bara på “ Träning med Mening Podcast” på Facebook så hittar du den. Hoppas du vill vara med i vår grupp!

Detta är även orsaken till att det ekat tomt på bloggen nu några dagar för här har det jobbats riktigt hårt under de senaste dagarna. Nu när podcasten är publicerad så känns det så himla roligt. Inget tokigt äventyr det här hörni! Ser så mycket fram emot goda diskussioner och att också få en helt annan sorts kommunikation med er som lyssnar och läser bloggen. Känns extra roligt att göra denna resa tillsammans med Caroline. Bara under den senaste månaden har vi kommit varandra så mycket närmare tack vare podden.

Nu är det dags att sluta skriva och istället hoppas jag att du vill lyssna på vårt första avsnitt! Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet efteråt! :) Kram!

Podden på Soundcloud

Podden på Podbean