En spännande vecka som väntar

I dag tänkte jag avsluta veckan med att berätta om den kommande veckan. Känns nästan lite bakvänt, hehe. Jag vet att det blivit mycket vardagssnack på senaste tiden men jag vet också att ni brukar gilla det så tänker att det inte är så farligt. Lovar att leverera lite mer matiga / informationsfyllda inlägg i veckan. Gillar att variera det vardagliga med mer matiga inlägg. Kanske till och med får till ett recept under veckan, det hade varit perfekt! Hoppas inte jag lovar för mycket nu, hehe.

kaffekopp-3130.jpg

Vecka 23: Stockholm, Vasa och hundmys

Måndag: Måndagen börjar kanske inte superspännande i och med att det blir en helt vanlig arbetsdag. På eftermiddagen ska jag däremot köpa mig en ny mobil.Hade en fråga på Instagram där jag bad om råd vilken mobil som är bäst och landade på att köpa en iPhone Xs. Galet dyra men hoppeligen värt det. Behöver en som underlättar mitt arbete mer än vad min nuvarande gör. Kvällen spenderas med Ellen och födelsedagspresenten hon fått av mig, men mer om det på onsdag!

Tisdag: Jobb och en fotografering står på schemat. Skulle egentligen ha fotograferingen i dag men pga. dåligt väder så fick vi flytta den. På kvällen blir det träning och sedan som vanligt häng med Cessi. Bra dag med andra ord!

Onsdag: På onsdag åker jag upp till Vasa med Kugge! Vi ska på en lanseringsfest för en finlandssvensk serie. Har aldrig förut varit på en lanseringsfest för just en serie så det blir en rolig upplevelse. Spenderar sedan natten i Vasa och även några timmar följande dag. Om någon rolig typ i Vasatrakten vill träffas så skicka ett meddelande åt mig!

Torsdag: På torsdag jobbar jag som sagt någon timme i Vasa och sedan ska jag flyga till…. Stockholm! Har inte varit där på ett tag nu (okej någon vecka men det känns länge) och längtar verkligen så mycket. Dessutom ska vi få ta hand om Labans familjs hundar vilket jag ser så otroligt mycket fram emot.

Fredag - lördag - söndag: Under helgen blir det häng i Stockholm och en hel del jobb. Ska även passa på att träffa kompisar och såklart mysa massor med hundarna. Antar att jag inte behöver förklara hur lycklig jag är över att få ta hand om dem några dagar? Planerna för helgen är bland annat att åka iväg och sola & bada en dag. Tydligen lovar de 23 grader och strålande sol, det gillar jag!

Spännande vecka med inte bara en utan två resor! Om nu resan till Stockholm räknas. Det är ju mitt andra hem så det känns inte riktigt som en resa men eftersom jag denna gång först åker upp till Vasa så känns det annorlunda än vanligt. Nu ska jag checka av det sista på min att göra lista innan jag tar kväll, hörs imorgon!

Gillar du inlägg om mina veckor i stil med detta? Har så svårt att avgöra om det är kul eller inte att läsa om? Om du gillar inlägget så tryck gärna på det lilla hjärtat så vet jag lite, eller lämna en kommentar! KRAM.