Hej från hund-och mysbubblan!

Hej kära ni. Vart tog tiden vägen? Började egentligen skriva på ett inlägg på lördag förmiddag, som jag sedan fortsatte med på söndag morgon för att sedan göra om helt och hållet i dag eftersom det ju redan hunnit bli måndag kväll.

corinnesteffie-.jpg

Den här helgen har verkligen varit helt magisk. Jag fick feeling och bestämde mig för att bara njuta och göra allt det jag hade lust på och helt enkelt inte jobba alls i helgen. Började redan i fredags med att dra ner på takten och bara jobba 4-5 timmar. På lördag morgon väckte hunden mig riktigt tidigt så då passade jag på att göra undan det absolut viktigaste. Vid elva stängde jag av datorn och efter det har jag inte använt den alls förrän i dag när jag jobbat en relativt “normal” arbetsdag.

En av de absolut svåraste utmaningarna för mig som företagare är att verkligen släppa jobbet och känna att jag kan ta en hel helg ledigt. I helgen var det dock inte alls svårt för jag har verkligen haft det så himla bra. Mycket roligt program med kompisar och givetvis massor med mys med hunden och flera timmar av promenader. Tänkte att vi skulle kika tillbaka lite grann på dagarna som gått.

corinnesteffie-7.jpg

Helgen i ett nötskal

I fredags mötte jag upp Kugge för lunch efter en riktigt hurtig morgon som började med en timmes löpning. VI åt lunch på Kafe Gast och hunden charmade hela folket. Det var närmare 30 grader och så otroligt varmt. Dock väldigt skönt, men varmt. En sådan dag som man är lika svettig efter duschen som innan. På kvällen skulle jag egentligen träffa en kompis men hon blev sjuk så det blev inte av. Istället låg vi här hemma i soffan, slökollade en film och bara gosade.

linnea-7729.jpg
glass-2.jpg

I lördags hämtade jag upp Linnea vid tolv och så åkte vi ut till Siggesta Gård som ligger på Värmdö, cirka en timme utanför Stockholm. Där körde vi verkligen en heldag och bara hade det riktigt härligt. Vi hade egentligen tänkt att vara iväg i kanske 3-4 timmar men vi njöt verkligen så otroligt mycket av vår utfärd så vi avbokade våra kvällsplaner och stannade kvar några timmar till ute på Värmdö. Googlade på “ Värmdö glass” och hittade fram till Bullandö Glassfabrik där vi sedan spenderade ytterligare några timmar.

På söndagen blev det inte bara en utan två långa skogspromenader samt fika med vänner och så middag på kvällen. En riktig supersocial dag. Magiskt fint.

skog-7769.jpg
skog-7772.jpg

I dag åkte hunden hem och mitt hjärta känns riktigt tungt. Det har varit så underbart att ha henne här och jag märker hur jag mått lite extra bra under dessa dagar. Ett liv utan hund är verkligen inte min grej vilket än en gång har bevisats. Nu ska jag iväg och träffa en kompis. Det kommer garanterat göra supergott för mitt just nu lite dämpade humör. Hörs imorgon! <3