Veckans uppdatering och känsla

Hej på er och glad fredag! Kändes dock som om det var måndag i morse när jag vaknade eftersom man var ledig igår. Märklig känsla. Tänkte köra en uppdatering om veckan blandat med lite tips. Skönt med något lättsammare så här innan helgen.

Veckans rekommendation: Att investera i en fin och bra papperskalender som man gillar. Försökte ju ett tag där köra helt och hållet på en digital kalender men det funkade inte. Skrev även ett inlägg om att jag numera kör både pappers- och digitalkalender. Precis tagit i bruk min nya papperskalender som sträcker sig från juni 2019 till juni 2020. Så kul att pyssla och skriva i samtidigt som den drar ner stressnivån något enormt då jag snart igen kan ha koll på livet och mina planer. Suttit och planerat kommande veckorna och kan konstatera att juni månad bjuder på lite av varje!

skog.jpg

Veckans träning: Har varit helt okej. Har kört några styrkepass och i dag tänkte jag köra ett explosivt benpass utomhus. I morgon blir det löpning och på söndag känner jag efter om det blir någon träning eller om jag kör en vilodag.

*****

Veckans mat: I veckan har jag ätit mycket tofu. Åt alldeles för mycket tofu i höstas och lessnade totalt på det. Som tur smakar det gott igen efter några månaders paus. Lagade lunch i dag med Kugge som bland annat innehöll tofu, så gott. Bäst blir det när man steker i rapsolja med smörsmak och tillsätter lite sesamfrön i pannan som tofun får stekas med.

*****

Veckans låt: Just nu spelar jag Ed Sheeran & Justin Biebers låt I don’t care på repeat. Fantastisk låt. I sommar ska vi se Ed Sheeran live här i Helsingfors. Det ser jag fram emot!

fikahosfammo.jpg

Veckans jobb: Oj oj vet ni. Det händer så mycket kul. Svårast just nu är att strukturera upp allt så att jag både håller koll på att alla delar säkert blir gjorda samtidigt som jag vill kunna stänga av jobbet ibland. Dessutom har jag haft mer tid för bloggen i veckan vilket känns så kul!

*****

Veckans känsla: I det stora hela är jag väldigt nöjd med min vecka. Jag har hittat på mycket kul, allt från bloggträff hemma hos Caroline i deras vackra lägenhet, till kvalitetstid med Fammo och Felle. Dessutom har tempot i veckan varit så behagligt och skönt. Har haft lämpligt med jobb, lämpligt med skola och lämpligt med planer för att också kunna vara lite spontan. Det uppskattar jag!

Kände mig en aning pressad med skolan i början av veckan men tack vare den lediga torsdagen och bra koncentration hemma hos Fammo så fick jag skrivet den sista stora uppgiften vilket automatiskt minimerade stressnivåerna. Oftast handlar det ju bara att ta sig tiden och sätta sig ner och skriva. När man väl är igång går det så mycket lättare att få det undanstökat.

Mysig bloggträff hemma hos Caroline i onsdags. Temat breakfast for dinner var en succé!

Mysig bloggträff hemma hos Caroline i onsdags. Temat breakfast for dinner var en succé!

Nu ska jag svara på sista mailen för veckan och så tar jag helg. Hoppas du får en toppen fredag, kram!