Livet i Stockholm som jag vill dela med henne

Jag slutade tidigt i dag igen. Andra fredagen i rad, lyxigt. Märks att sommaren närmar sig när takten i skolan lugnar sig och jag därmed hinner jobba undan mina timmar i lugn och ro under veckans gång. Så skönt att första gången på länge inte behöva känna en stress och press över allt som ska hinnas med utan tvärtom få känna känslan av att ligga i fas.

IMG_6303.JPG

Tog tåget till flygplatsen för att åka över till Stockholm. Kände mig glad och pirrig. En stark längtan i magen att komma hem till vårt hem. Sova i vår stora säng. Laga mat i vårt vackra kök. Denna gång är det dock något speciellt på gång. Jag åker nämligen inte ensam.

Det var en vecka i mars som vi satt i soffan hemma hos Cessi. Kände oss trötta på det kalla vädret och funderade på kommande veckorna och sommaren som kändes så nära men ändå långt bort. Kom fram till att vi borde göra något, åka iväg. Två sekunder senare sitter vi och kollar biljetter till Stockholm och en minut senare var det bestämt. Vi åker på en riktigt tjejhelg till Stockholm i maj.

IMG_6305.JPG

I dag är det äntligen dags och nu har vi precis landat på Stockholm-Arlanda. Det ska bli så härligt att få visa Cessi vår lägenhet i Stockholm, området vi bor i och överlag livet jag har där. För under de senaste året har jag verkligen börjat bygga upp ett riktigt liv här i Stockholm. Ett liv jag självklart vill dela med henne.

Så i helgen väntar kompistid deluxe. Jag håller alla tummar och tår för fint väder. Just nu skiner solen och jag vågar inte kolla på några prognoser utan lever hellre lyckligt ovetande. Börjar det regna så får får vi byta ut terasshäng mot bio och mys inomhus. Oavsett vad kommer det bli så bra. Vad gör ni i helgen? ❤️