25 år och VM guld!

Wow vad de senaste dagarna levererat, speciellt söndag då det var både min 25 års dag och dagen då Finland vann  VM guld i hockey. Det var ju inte så tokigt alls.

På söndagsmorgonen vaknade jag av en sjungande pojkvän som tog i från tårna. Fick öppna en helt fantastisk present som kräver ett helt eget inlägg för att få sin rättvisa. Kan berätta att tårarna rann av lycka när jag läste födelsedagskortet som avslöjade presenten. En dröm kommer bli sann. 

Corinnetjugofem.JPG

Vid tolv började jag fixa mig klar för att sedan ta cykeln mot restaurang Southpark på Bulevarden. Där väntade ett helt gäng med mina fina vänner, totalt blev vi 35 stycken som tog upp över halva restaurangen. Så följde en mysig brunch med riktigt god stämning. Utanför smattrade regnet på för fullt men som tur hade jag bokat bord åt oss inomhus så regnet höjde bara mysfaktorn.

Ivrig, lycklig och smått förvirrad som jag blir när något är nästan för roligt, så fokuserade jag till 100% på att mingla runt och prata med alla vänner så jag glömde bort att äta av brunchen. Fick äta lite rester när jag kom hem istället när jag snopet nog märkte att jag inte alls var mätt, haha. Tänk så det kan gå! Kände dock att jag prioriterade till hundra procent rätt när jag valde att fokusera på vännerna framom maten.

Firade mig själv genom att köpa mig en ny kaffekopp. Kaffet smakar så gott i denna av tjockt glas!

Firade mig själv genom att köpa mig en ny kaffekopp. Kaffet smakar så gott i denna av tjockt glas!

kaffekeepcup-7235.jpg

Resterande tiden av min födelsedag blev lite av en känslostorm för mig. Det har ju hänt magiska saker under mina 25 år på denna jord samtidigt som det också funnits riktigt svåra tider. Av någon anledning (eller PMS?) bestämde sig alla dessa känslor för att välla upp under eftermiddagen så den goda stämningen från brunchen försvann tyvärr för några timmar. Som tur ordnade känslorna upp sig lite innan det var dags för mig att åka iväg till jobbet.

Jag var inbokad på jobb hela kvällen så på ett sätt var det ganska bra för det fick tankarna på annat. Vet inte riktigt vad som hände i och med att jag verkligen levde livet på brunchen och så vände humöret totalt några timmar senare men det var bara att acceptera känslorna och konstatera att alla födelsedagar inte behöver vara kalas och fest hela tiden. Var oavsett otroligt tacksam för den fina morgonen och dagen som jag fick plus såklart att Finland vann VM guld.

Trots att Finland vann VM guld på min födelsedag valde jag att åka hem vid midnatt och sova. Blandningen av att ha så kul, jobba intensivt och ett gäng tårar på det tog verkligen all min energi och trots att jag egentligen ville bli och härja ute med resten av stan på gatorna, valde jag att åka hem. Något jag ångrade när jag kom hem och kollade in stämningen på sociala medier. En viktig påminnelse att man bör hålla sig borta från sociala medier om man inte vill vela över sitt beslut att stanna hemma.

IMG_7296.JPG

I går vaknade jag däremot betydligt piggare på morgonen och tackade mig själv för beslutet att åka hem i relativt tidigt läge. Efter jobbet mötte jag upp ett gäng vänner och så tog vi oss mot parken där det ordnades en riktig megafest för de nyblivna världsmästarna. Med tanke på stämningen så kunde man tro att bokstavligen hela Finland vunnit VM-guld för jäklar vad folk var glada och firade. Sådana dagar blir jag lite extra glad av, när finländare visar genuina sprudlande känslor. Där stod vi sedan i ett gäng timmar och dansade, sjöng, hejade och applåderade. Kände mig nöjd över att ha valt att fira Lejonen under måndagen istället för söndagen. Helt klart en minnesvärd kväll.

Summa summarum blev det en riktigt fin födelsedag som än en gång påminde mig om vilka fina människor jag får dela livet med. Märker att detta inlägg blev en aning rörigt, men samtidigt så beskriver det de senaste dagarna så väl. Dessutom måste jag än en gång konstatera att jag är så lycklig att få dela mitt liv med Laban. Han kan verkligen höja mitt humör till skyarna var jag än befinner mig. Det finns ingen som han och jag ser fram emot att få uppleva livets alla dagar med honom även i framtiden. <3