Fyra livsvisdomar som kommit till mig i livet

I dag firar vi Cessis magisterexamen och en del av presenten hon får av mig består av en bok med några av mina viktigaste livsvisdomar och min tanke, eller förhoppning hehe, är att hon med årens gång ska fylla boken med sina egna livsvisdomar. I dag tänkte jag dela med mig av fyra av livsdomarna jag skrivit in i hennes bok. Alla har de kommit till mig i livet på ett vis eller ett annat och lärt mig något viktigt för resten av livet. 

IMG_7168.JPG
  • Ödet avgör vem som kommer in i ditt liv, men det är du själv som väljer vem som stannar. Vem vill du dela ditt liv med?
  • En äkta vän finns där för dej under dina lyckligaste dagar, men även under de allra sämsta. En äkta vän hjälper dig att ta dig upp från även de djupaste hålen. När du behöver det som mest sträcker en äkta vän ut handen och säger ” Ta min hand, vi löser det tillsammans.”
  • Det är först när vi vågar vara oss själva som som vi kan se hela livet. När vi kan sluta leva livet som vi tror att vi borde och istället vara oss själva och ta de valen som vi vill ta och som får oss att må bra. Sluta söka svaren av andra, du hittar dem inuti ditt hjärta. 
  •  Att gråta visar inte att du är svag utan att dina känslor är äkta. Tvärtom visar det att du är stark som vågar känna och visa det som är viktigt på riktigt. 

Vilken är din bästa livsvisdom?