En skämmig bekännelse och ett försök att göra rätt för mig

Jag har snart bloggat aktivt och seriöst i tre års tid. Det har gått betydligt trögare än jag tänkte mig med att skapa en stor läsarkrets och något jag fortfarande jobbar mycket på. Men ni är ett gäng som följer med mig varje dag och jag är så glad och tacksam för varenda en av er. Det hoppas jag att ni vet och att jag påmint er om tillräckligt ofta utan att det blivit tjatigt.

Nåväl. I dag har jag en bekännelse åt er som jag skäms för oerhört mycket. Egentligen är det kanske ingen Big deal, men för mig är det för att det ger vibbar av att jag skulle vara ignorant och inte bry mig, och så är det verkligen inte. Jag ordnade ju bloggens första frågestund för nästan exakt ett år sedan och till min glädje fick jag en massa frågor.

Det tyckte jag var SÅ roligt och jag skrev ihop enskilda inlägg baserat på frågorna. Bland annat berättade jag om när jag känner mig som lyckligast , det bästa med Sverige och Finland och hur jag önskar att mitt liv ser ut om 10 år. Fler inlägg kan du läsa under taggen Frågestund.

corinnekaffe.jpg

Sedan kom vinter och våren som faktiskt knockade mig mer än vad jag trodde den skulle göra. Jag har som ni vet haft riktigt fullt upp vilket tyvärr gjort att jag helt enkelt glömt bort vissa grejer, bland annat att svara på de frågor som ännu inte är besvarade. Nu när jag har gjort denna bekännelse så känner jag att jag vill ta ikapp med frågorna och under sommarmånaderna kommer ni få läsa svaren på ett helt gäng frågor som är kvar. Alla är vi mänskliga och jag kände att jag hellre är öppen och ärlig om min glömska, framom att bara låta det bli obesvarat för alltid.

Jag hoppas ni ser lika mycket fram emot som jag att läsa (eller för min del då skriva) svaren till de övriga frågorna och när alla inlägg är publicerade så tänkte jag att vi kör en ny frågestund! För att det inte ska bli för enformigt kommer det dyka upp inlägg med jämna mellanrum som har med frågestunden att göra, så ingen panik om du känner att detta inte är något för dig.

Tills dess att jag är klar får du gärna fundera på frågor så att du sedan kan bombardera mig med en massa finurliga frågor när det är dags för nästa frågestund!