Full med nya intryck, minnen och spännande planer

Hej kära du. Har du haft en fin helg? Tänk att det redan är söndag, tiden går så fort. Jag har varit så jäkla aktiv sedan vi åkte till Stockholm. Känns som att det hänt så otroligt mycket och jag har både fått uppleva glada men också jobbigare saker. Vår resa till Stockholm med Jennifer blev så otroligt lyckad och jag tänkte skriva mer om den imorgon. När vi kom hem från Stockholm kändes det som att det var måndag eftersom jag i vanliga fall kommer hem från Stockholm på måndagar, men det var helt fel för det var ju fredag!

corinneblogg.jpg

Fredagkvällen spenderade jag med Hencka. Vi satt vid havet och fikade. Drack te och snackade igenom ditt och datt. Vi har alltid enormt mycket att prata om så det är inte många sekunder tystnad som råder mellan varven. Vår lugna kvällsstund slutade dock med att en mås valde att använda mitt hår och Henckas ryggsäck som toalett, så det blev ett väldigt ickemysigt och abrupt slut på kvällen. Inte så charmigt att fika med måsbajs i håret haha.

corinneblogg-4.jpg
corinneblogg-5.jpg

I går och i dag har vi firat min fina Morfar som fyller hela 90 år. Det gjorde vi på deras sommarstuga med en sommarfest i det vackra sommarvädret. Vi åt en god lunch och spelade därefter krocket ute i trädgården innan det var dags för födelsedagstårta och kaffe. Min kusin har precis tagit en ny valp som var så himla söt (och livlig haha). Behöver jag ens säga att min valpfeber sköt till helt nya höjder efter att ha hängt med en valp en hel eftermiddag?

Vi var alla riktigt trötta efter de roliga festligheterna som inte kunde blivit bättre. Därför gick vi och lade oss tidigt igår kväll. Jag sov över hos Momi & Moffa och vaknade imorse av Momi och Moffas viskande röster och skrammel i köket. Så himla mysigt. Sov en riktigt lång natt vilket var så välbehövligt.

corinneblogg-6.jpg

I dag när jag kom hem märkte jag att jag var så full i nya intryck och fina minnen att jag behövde komma iväg och bara nolla tankarna. Snörde på mig löparskorna och drog ut på en löparrunda. Lade på en podd i hörlurarna och bara lät tankarna virvla omkring. Det bästa sättet att ladda om batterierna för mig är att röra på mig i en sådan form där jag inte behöver tänka, utan bara kan låta kroppen arbeta för sig själv. När jag kom hem hade jag hunnit smälta allt jag varit med om de senaste dagarna och kände mig redo för att köra ett långt planeringsmöte med Caroline.

corinneblogg-3.jpg

Vi har något väldigt kul på gång som jag kommer berätta mer om inom några veckor. Är så otroligt taggad på detta och längtar tills jag kan berätta mer! Så i dag har vi suttit ute i trädgården vid mitt hus, ätit en massa gott och planerat för fulla muggar. Nu ska jag ta kväll och prata en stund med Laban innan det är dags för mig att sova. Tänkte börja veckan med ett yogapass på morgonen. Kommer säkert vara lika morgontrött som vanligt men det är ändå alltid värt det i slutändan! Har haft lite ont i knät senaste dagars så tror det gör gott med yoga för att sträcka ut kroppen lite. Hörs imorgon, kram!