Två veckor till 25 och deadlines

Hej kära ni. Om två veckor fyller jag 25 år. Förutom att det är min födelsedag så känns det också som en symbolisk tid, eller rättare sagt dag, för det är inte bara en deadline som ska vara klar och fixad innan det.

I skolan börjar saker och ting dra ihop sig för detta läsår. Hade min sista vanliga föreläsning under denna vecka och kvarstående är endast några träffar med en kund som vi har arbetat med i en kurs. Dessutom är det ett helt gäng med uppgifter som ska skrivas. Plus mitt arbete som mediaproducent förstås. Där är tempot riktigt högt för tillfället, vilket jag gillar.

CorinneStockholm-2.jpg

I skrivande stund sitter jag på båten mot Stockholm. Underbara Stockholm. Med mig har jag Jennifer. Underbara Jennifer. Kombinationen Stockholm, Jennifer och mycket som ska göras känns som en bra kombination just nu. För jag är alltid fokuserad och effektiv när vi jobbar ihop.

Vi planerade in denna resa för ett tag sedan och fastän jag redan då visste att det kommer kännas stressigt att åka iväg så kände jag samtidigt på mig att det kommer vara en utmärkt tid att åka iväg på. Oj vad rätt jag hade. För att kunna fokusera och inte lägga energi på sådant som distraherar så behöver jag få komma iväg från Helsingfors.

jennifercorinne-1155.jpg

Under följande dagar kommer vi jobba tillsammans men med olika jobb. Jag kommer fokusera på att beta av alla uppgifter och deadlines som närmar sig. Dessutom ska jag gå på ett intressant möte imorgon. Jag har strukturerat upp allt för att säkert inte glömma något. Jag behöver känna att jag har ett tydligt mål med dagarna, men samtidigt också ha tid och utrymme för att umgås och ta det lugnt. Låta hjärnan vila och inte gå på högvarv hela tiden. Förhoppningsvis komma hem med en tom “att-göra” lista och bra med energi.

Det känns som att detta är mitt åttionde inlägg där jag skriver om hur mycket jag har i mitt liv just nu, och det stämmer. För ett par veckor sedan satte jag mig ner och verkligen kartlagde mitt liv. Funderade på vad jag kan göra för att dra ner på tempot i min vardag. Det var inte lätt men till sist kom jag fram till något som känns väldigt bra så här i slutändan. Det är också en av orsakerna till att vi åker till Stockholm just denna vecka. 

Det väntar med andra ord stora förändringar i livet, som jag ska berätta mera om, men först efter min 25-års dag. För fram tills dess vill jag tuta och köra så att jag får allt klart. Sedan ska jag pusta ut, reflektera och berätta. Det ska bli kul att äntligen berätta åt er, för det är mycket som pysslats med i kulisserna den senaste tiden. Nu ska jag återgå till skolarbetet. Vi hörs från Stockholm, kram! 

Ps. Du får gärna trycka på det lilla hjärtat om du gillar det du läser. Det hjälper mig att förstå vilka inlägg som du gillar bäst. Tack för att du vill läsa just min blogg!