Sommarkänslor i Malmö

Hej kära ni och hälsningar från Malmö! Vi kom hit igår och har fått uppleva riktiga sommardagar här. Der har varit runt 18 grader i skuggan och säkert närmare 20 grader i solen. Nu när jag skriver det här är klockan halv sju på kvällen och det är fortfarande femton grader utomhus. Folk tränar i bara shorts och linne och de flesta har lämnat jackan hemma. Såg till och med någon som satt och åt picknick i en park. Så härligt! 

IMG_5549.JPG
IMG_5520.JPG

I dag åkte vi iväg till ett ställe lite utanför Malmö centrum där man kunde gå till en lång brygga, som kreativt nog heter just det Långa bryggan. Vi tog en promenad ner till stranden och så satt vi åt njöt på en av bänkarna. Kände mig så pirrig och glad vilket kanske också syns på bilden. 

IMG_5519.JPG

Vi har ett gäng nära och kära som bor här nere i Malmö så det är alltid lika gott att komma hit ner och få umgås och krama om allihopa. Många av dem har också barn så det är alltid lika galet och se hur mycket de hunnit växa under tiden. 

Ikväll ska vi iväg till några kompisar och äta middag. Har börjat tycka om alkoholfritt vitt vin och nu ryktades det om att de skulle bjuda på just det på middagen. Dessutom har de en valp hemma så gott vitt vin + valp och såklart gott sällskap känns som ett framgångsrecept för denna kväll. Hoppas du får en fin kväll så hörs vi som vanligt igen imorgon. Kram!

IMG_5515.JPG
IMG_5518.JPG
IMG_5517.JPG