En summering på hektiska mars - Topp och flopp under månaden

Första april swischade förbi och i dag visar kalendern att vi redan gått in på den tredje dagen i april. I dag tänkte jag göra någon form av månadssummering på mars månad. När jag planerade bloggåret 2019 hade jag som ett mål att köra en månadssummering varje månad men det har ju gått sådär hittills. Som tur hinner jag ännu skriva om många månader.

Det blev ett riktigt långt inlägg men jag hoppas du får med dig både bra tips och en härlig känsla efteråt!

bergen-8851.jpg

Mars månad i ett nötskal

Om jag skulle beskriva mars med fyra ord skulle det vara: stressig, kärleksfylld, äventyrlig och spännande. Tre positiva och en negativ helt enkelt.

Stressig

Att jag haft det stressigt under mars har knappast undgått er och verkligen inte mig själv. Jag gillar inte att ha det stressigt men ibland är det nästan av ett måste om det råkar sig att flera av livets delar är stressiga på samma gång. Dock har det märkts av extra tydligt nu eftersom både februari och januari kändes så harmoniska och lugna. Jag försöker vara lyhörd till kroppen, inte boka in för mycket extra program utan bara sådant som känns energigivande och roligt. Satsat mycket på att sova tillräckligt och ha tid för träning några gånger i veckan. Och framförallt se till att detta bara är tillfälligt och inget som håller på en längre period.

Kärleksfylld

Samtidigt som mars har varit stressig så har det också varit en månad som varit fylld av kärlek. Jag är kärare än någonsin och har världens finaste människor i mitt liv. Vi har tagit ett stort beslut med Laban, som jag kan berätta om först om ett lite längre tag tyvärr, och så har vi spenderat mycket tid med varandra, mer än vanligt vilket ju såklart känns så fint. Känner mig så tacksam till alla människor jag får dela livet med. Kan nog aldrig säga det för många gånger.

Här. I denna stund rann all stress ur kroppen när vi landade i stugan i skärgården.

Här. I denna stund rann all stress ur kroppen när vi landade i stugan i skärgården.

Äventyrlig

Det har blivit några härliga äventyr i mars. Bland annat spontanresan till Bergen men även mindre utflykter så som helgen ute i Stockholms skärgård. Inte för att det kanske var så äventyrligt men jag tycker att ett äventyr också kan vara att man bara packar ihop en väska och åker ut och njuter i naturen. Det behöver inte vara världens grej för att kallas ett äventyr om du frågar mig.

Spännande

Mars har varit spännande på många vis. I mitt företag har det hänt en hel del. Jag har både fått nya kunder och gjort några jobb som känts superroliga. Dessutom har jag investerat i en dator i företaget vilket kändes så stort! Dessutom går det hela tiden framåt med projektet som jag skrivit lite om här och där vilket också är så spännande. När det är officiellt så lovar jag att berätta!

Eftersom mars har varit så stressig så har jag funderat mycket på hur jag vill att livet ska vara och för mig är stora beslut alltid spännande. Så det har varit en hel del nerver och fjärilar i magen under senaste tiden.

corinneskargard-8494.jpg

Två inlägg jag rekommenderar att läsa

Jag har inte hunnit läsa lika mycket bloggar som jag brukar men nog hinner man ju läsa ett och annat inlägg under en månads tid. Tänkte tipsa om två riktigt läsvärda inlägg som jag läst under mars.

  • Det ena är Bossbloggens inlägg - Konsten att ta betalt som företagare #likeaboss . Tycker detta var ett informativt, intressant och tydligt inlägg. Perfekt för mig som precis startat företag och för alla som antingen har ett företag, går i tankarna att starta ett eller som jobbar som frilansare. Budskapet är helt klart: Våga ta betalt! Rekommenderar verkligen att läsa inlägget!

  • Det andra inlägget är från bloggen Resa medvetet och inlägget - 5 dimensioner av att resa hållbart som bör diskuteras lika intensivt som flyget. Ett intressant och informativt inlägg som tar upp många punkter som vi också borde tänka på när det gäller att resa hållbart.

Jag har själv också skrivit en hel del inlägg och tänkte i dag tipsa / lyfta upp fyra av de inlägg som varit mest lästa under mars. Tycker alltid det är lika intressant att se vad ni klickar in er mest på. Ibland tror jag att ett inlägg kommer bli populärt och så blir det nästan tvärtom, medan det kan gå åt andra hållet också, så att ett inlägg jag inte räknat med att ska få mycket engagemang och läsare får betydligt mer. Egentligen är det bara roligt, betyder ju att man blir överraskad med jämna mellanrum!

aker-6642.jpg

Populäraste inläggen under mars 2019

Mina två viktigaste träningsmål för våren 2019

Det verkar som att ni gillar träning lika mycket som jag vilket är så roligt! Det som gjorde mig extra glad var att det verkar som att ni uppskattade att jag delade med mig av mål som kanske inte är så häftiga men däremot mer skonsamma och realistiska. Det är den linjen jag valt att dra med träningen och kommer även fortsätta med det. Jag hoppas just du som läser kan få en bra känsla och bra pepp av att läsa mina inlägg om träning.

Mitt första fotojobb med företaget!

Ett inlägg som fick fint med engagemang. Blir alltid lika glad när jag får dela glädjeämnen med er!

Den nakna sanningen om livet just nu
Ett riktigt ärligt vardagsinlägg som verkar ha uppskattats. Jag gillar att vara rak och ärlig och har inget behov av att försköna sanningen. I detta inlägg skrev jag till exempel mycket om min hundlängtan och hur jag stundvis mår riktigt dåligt över att jag saknar att ha en hund i mitt liv så mycket. Fick många förstående meddelanden efteråt vilket alltid värmer hjärtat extra mycket. Pratade också om sådant som kändes glatt och fint i livet. Lite av varje, så som vardagen oftast är.

Glöm inte bort att sova ordentligt!
Ett inlägg som var en bra påminnelse både åt mig själv men också åt dig som läser! Viktigt och något man lätt glömmer bort.

corinnemars-4563.jpg

Månadens topp & flopp

Nu börjar det vara dags att avsluta detta megainlägg. Men ännu ska jag utse månadens topp och månadens flopp. Månades topp blir helt klart att den varit så kärleksfylld. Inget jag tar för givet och därmed något jag tycker ska få utses till månades topp!

Månades flopp går till mig själv för mitt rätt dåliga genomförande av min 30 dagars yogautmaning. Den började så bra, men under den senaste veckan har jag glömt bort det totalt. Så nu har jag ju ännu 12 dagar på mig att ta mig själv i kragen så det ska jag se till att göra.

Kort och gott kan man säga att mars varit en fin månad trots att den var lite väl hektisk. Rätt härligt att fundera och summera månaden på det här viset. Nu känner jag mig så redo för att se vad april kan erbjuda!

Gillade du detta inlägg och konceptet med summering av månaden? Skriv då gärna en kommentar eller klicka i det lilla hjärtat under inlägget så vet jag vad som du gillar och inte! Kram <3 ,