Dagens hissar och dissar

Den här dagen har varit känslofylld samtidigt som den varit stundvis rolig. Jag känner mig ganska matt just nu men ville ändå kika in och säga hej. Därför tänkte jag att vi kör på dagens hissar och dissar. Bilden är gammal men en av min killes favoritbilder på mig så jag tänkte att den får pryda dagens inlägg för att muntra upp stämningen lite. Vi kör min vana trogen tre hissar och två dissar så vi tillsammans kan lämna dagen med en god känsla i magen. 

IMG_5978.JPG

➕ Jag lagade så himla god middag. Slängde bara ihop något och trodde det skulle bli riktigt trist och tråkigt (vilket det ofta blir när inspirationen är noll, hehe) men denna gång, alltså wow. Nu ska jag försöka memorera vad jag gjorde, prova det igen och skriva ihop ett recept åt er. Så gott och dessutom enkelt!

➖ Hela jag har gått i en dimma i dag. Känt mig trött, nere och bara allmänt depp. Men så är det bara vissa dagar. Man kan inte vara på topp jämnt. 

➕ Jag och Cessi var iväg och yogade efter jobbet vilket var så mysigt och välbehövligt. 

➖ Min vecka känns så rörig på grund av otydliga instruktioner från skolan. Det gör att vi knappt har någon koll på vad som förväntas av oss i veckan, ännu mindre vart vi ska befinns oss när. Att sedan försöka få resten av livet att gå ihop känns nästan omöjligt. Trevlig välkomnande till vardagen igen efter semestern, hehe.

➕ Jag har samlat på mig minnen för livet under påsken. Påsken 2019 levererade verkligen. Under dagens gång har jag försökt tänka tillbaka och bara mysa mig in i minnen från de gågna dagarna. Det hjälper även en sådan dag som denna. 

Hur har er dag varit? Mest hiss eller mest diss?