Spännande möten, utomhusfika och stressfri semester

Hej kära ni. Dagarna bara flyger fram och jag tänker mycket på er. Samtidigt försöker jag stänga av och bara njuta vilket gör att jag ibland inte riktigt får till min vanliga takt med inlägg. Jag hoppas ni har förståelse kring det och så länge passar på att läsa gamla inlägg här på bloggen eller varför inte prova något matrecept.

Samtidigt är det ju påsk runt hörnet och ni kanske också har fullt upp. Vill påminna om att tillåta dig själv att njuta och slappna av om du också har lyxen och möjligheten att vara ledig. Skippa all onödig stress med vad som behöver göras och kör på magkänslan och lyssna på kroppen. Det är så lätt att lägga upp för mycket förväntningar inför en semester eller långhelg, vilket oftast resulterar i besvikna miner och onödig stress. Ibland tror jag man också tror att andra förväntar sig massor av en vilket i de flesta fall inte stämmer. Genom att vara snäll mot oss själva och vår omgivning men framförallt genom att sänka förväntningarna så får man en semester som känns lugnare, roligare och framförallt mindre prestigefylld. 

IMG_5843.JPG

Här i semesterbubblan hemma i Stockholm har vi det toppenbra. Dagarna flyter på och vi försöker leva så spontant som möjligt. Lite ovanligt för att vara vi men väldigt härligt. I dag tog jag mig ut från semesterbubblan ett tag och gick på ett spännande möte inne i stan. Fastän jag är på semester så är de flesta andra ännu på jobb, och jag ville verkligen gå på detta möte så det gjorde ingenting att ta sig ur semesterbubblan en sväng. Visade sig vara ett bra möte som bådar gott inför framtiden. Älskar livet som egenföretagare. Jag har mycket roligt på gång och det känns härligt att själv få bestämma vad jag vill satsa och tro på. 

Efter mötet mötte jag upp min kille och så passade vi på att njuta av årets första utomhusfika. Det är sommarvärme här i Stockholm, 18 grader och strålande solsken. I det här laget behöver jag knappast skriva hur mycket jag njöt av fikat och vädret? De lovar liknande väder hela helgen så det bådar gott.  Kram på er!