Semestertider och naturens effekt på röriga tankar

Hej från en lättad tjej. Ligger just nu på vardagsrumsgolvet och stretchar samtidigt som jag skriver. Har precis varit på en riktig långpromenad, vi gick närmare 12 kilometer! Så skönt.

Vi bara gick och gick och pratade samtidigt som vi rensade ut alla tankar för att kunna släppa allt. Både jag och Laban har semester i en vecka nu, hur underbart!? Det har varit en tung vecka, så det var så skönt att bara få prata och peppa varandra att släppa allt det jobbiga. Finns ingen som förstår mig som han gör. 

IMG_5765.JPG

På vägen satte vi oss vid en sten och bara lyssnade på havet som kluckade. Kände in stämningen och lyssnade till naturens kvitter. Ju längre vi satt där desto mer kände jag hur all stress bara rann av. Naturen alltså, helt fantastisk.

Pratade med Laban om hur mycket jag längtar efter att vi har en hund igen. Då blir promenader en rutin på ett helt annat vis igen. Mest längtar jag efter att få en ny fyrbent bästa kompis. Som finns där och sprider glädje och kärlek. 

IMG_5767.JPG

Känner mig så här lycklig över att få slappna av och ta det lugnt i en vecka. Ser fram emot att laga mycket mat och hoppeligen komma fram med några nya matrecept åt er. Har så mycket inspiration. 

Ikväll skulle vi egentligen ut och äta middag med två kompisar men de blev sjuka och var tvungen att inhibera vilket var så tråkigt. Istället tänkte vi äta rester hemma och sedan dra på bio, blir toppen det med! Hörs imorgon, Kramis.