Den nakna sanningen om livet just nu

Jag läser ofta kommentarer om att influencers / bloggare borde visa mer av det riktiga livet. Den nakna sanningen helt enkelt. Tycker själv att jag visar er just det som livet är för mig. Jag hoppas det lyser igenom också, annars får ni väldigt gärna säga till. Jag brukar ju ibland köra vardagsinlägg där jag berättar om hur livet ser ut just nu och i dag kändes som en utmärkt dag för ett sådant inlägg. 

Corinne Grönholm blogg

Livet just nu ...  

 • Gör mig väldigt glad. Jag känner mig tillfreds stora delar av min vakna tid och sover djupt. Jag har ett bra flow. Dagarna går ibland lite väl fort och jag försöker hinna med. Ibland går de även lugnt och fint och då njuter jag lite extra.

 • Innehåller mycket jobb. Ibland nästan för mycket men jag försöker verkligen sätta gränser i mitt arbete och lyssna på kroppens signaler. När jag känner mig för stressad lägger jag på Melissa Horns lugnaste låtar och tvingar mig själv att sjunga med och ta i från magen. Det lugnar ner mig varje gång.

corinnevinter-0848.jpg

Jag grubblar mest på ...  

 • Hur mycket jag vill ha en ny hund. Varje dag tänker jag på det. Livet utan hund är inte min grej. Men än är det inte läge och fastän jag vet att det är smartast att vänta så känns det ibland ohanterligt jobbigt.

 • Hur jag ska kunna utveckla bloggen mer. Eller egentligen hur jag ska göra för att fler ska hitta hit. Känns som att jag inte riktigt når ut till så många som jag skulle vilja. Besökarantalet har stått stilla ganska länge nu och fastän jag är SÅ glad för varenda en av er som kikar in här så önskar jag såklart också att ni ska bli fler. Jag tycker det är så svårt med hur man ska nå ut till fler. Har du några idéer? Är det marknadsföring via Instagram som gäller eller upplevs det bara spammigt?

 • Hur jag vill att min sommar ska se ut. Känns på något vis så galet att redan tänka på sommaren men jag är illa tvungen då jag får allt från jobb till sociala förfrågningar med jämna mellanrum. I dag tackade jag bland annat ja åt att jobba en vecka i juni. Vi får hoppas jag tycker det är en lika bra idé då som jag tycker det är nu, hehe. Dock ser jag detta som ett lyxproblem. Det är ju bara roligt att det verkar hända mycket skoj även i sommar!

helsingforsmars-4580.jpg

Jag stör mig på ...  

 • Alla små stenar som finns på gatorna. De är överallt och speciellt inne i mina skor. Längtar tills staden tar tag i saken och putsar bort allt grus.

Jag längtar efter och ser fram emot ... 

 • Torsdag morgon när jag ska föreläsa om nervositet, stress och motivation! Det ska bli hejdundrande roligt.

 • Torsdag kväll, för då tar jag helg. Var tvungen att jobba hela förra helgen och för att upprätta balans valde jag att vara ledig både fredag, lördag och söndag denna vecka. Några blogginlägg blir det men inget mer. Kommer göra så gott.

Bloggare som skriver om det riktiga livet.
brunch-4554.jpg

Gläds jag extra mycket åt

 • Serien Bröllop, dop och begravning. Har ni inte sett den så gör det. Den får mig att skratta, skämmas och allt där i mellan. Det är nog den tokigaste serien jag sett på år men oj så underhållande!

 • All fantastisk kvalitetstid med vänner. Det har verkligen varit fina stunder med vänner de senaste veckorna. Det uppskattar jag extra mycket.

 • Mat. Min aptit just nu är på topp och allt smakar så gott. Under vinters mörkaste veckor var det som att mina smaklökar gått i ide. Allt smakade lite halvtrist. När ljuset kom tillbaka och jag blev piggare vaknade de till liv igen. Senaste tidens favoriträtt har varit svamprisotto, hur gott är inte det?

Nu ska jag snart ringa upp Ellen och så ska vi planera kommande veckor och föreläsningar. Hon har varit iväg ett tag så ska bli så kul att få uppdatera varandra om allt som hänt. Vi hörs imorgon, kram!