Vårkänslor, hundhäng och lördagslugn

I skrivande stund sitter jag på en mjuk grön soffa omringad av djupa, långsamma andetag från två hundar och världens bästa pojkvän. Det är tyst runtomkring mig. Så tyst att till och med smattret från tangentbordet känns nästan oroväckande högt. Det är lördag och lugnet har tagit över stämningen.

Vi är hos Labans familj och hälsar på denna helg. De har precis fått en ny hund som nu är en fyra månader gammal liten bäbis. Kolla in min instagramstory för bilder på den typ minsta hunden jag någonsin sett.

corinnesteffie-5312-2.jpg
corinnesteffie-5310-2.jpg

I går tog vi en promenad i det fina vädret. Plus tretton grader och strålande sol, ni kan bara tänka er hur mycket jag njöt. Har haft en tung vecka med mycket jobb och en hel del skola så jag behövde verkligen bara få stänga av och njuta av vädret och det fina sällskapet. Ibland blir det för mycket och igår var en sådan dag för mig. Då är det skönt att bara stänga av och ladda batterierna utomhus.

Vi satte oss vid en vägg och stekte en stund i solen. Både jag och hunden var såå nöjda. Vet att det varit mycket snack om hundar under denna vecka men ni förstår inte hur mycket jag längtar tills vi har en egen hund med Laban. Då kommer jag vara ännu lyckligare.

Nu ska vi iväg på grillfest hos några kompisar. Hörs imorgon!