Kärlekens makt på humöret

De senaste dagarna har varit rätt stressiga och stundvis jobbiga. När jag känner mig pressad blir jag ofta ganska låg i humöret och fastän jag försöker pigga upp mig själv så funkar det inte ibland.

IMG_5245.JPG

I dag när jag landade på Stockholm Arlanda och skulle bege mig mot bussen kände jag hur någon skuffade mig i sidan. Eftersom jag precis vaknat från typ århundradets djupaste sömn i flyget + mitt ovanligt låga humör blev jag nästan lite förbannad över knuffen. När jag kollar upp ser jag världens bredaste leende och någon som säger ” hej älskling.” Det tar en stund innan min hjärna kopplar när det visar sig att just i dag, när allt känns stressigt och lågt så har han tagit sig ut till flygplatsen och står där med blommor och choklad. Redo att ge världens största kram. 

Plötsligt så kände jag hur den där tyngden lättade. Hur allt det som känts jobbigt inte var lika jobbigt längre, trots att allt det stressiga ännu finns kvar. För han bär på någon magisk kraft som suddar bort även de svåraste av känslor. Som får mig att känna att jag fixar det här, det är inga probelm. För egentligen är det ju inte det, men ibland behöver jag just honom för att påminna mig om det. Det är något speciellt, den makten som kärleken har på humöret.