Måndagar för struktur och ordning

Måndagar har kommit att bli mina struktur- och ordningsdagar. Oftast stiger jag ju upp supertidigt i och med tidig avresa från Stockholm, och då blir det nästan automatiskt att jag åker direkt hem från jobbet på eftermiddagen för att jag är så trött att krafterna ändå inte räcker till att vara social eller träna. I dag har jag dock inte stigit upp så tidigt och kom därför hem lite senare än på vanliga måndagar, efter att ha blivit bjuden på en god middag av Kugge.

corinnedatorplanbokkaffe-7695.jpg

För att mina veckor ska gå ihop så behöver jag ha en kväll som jag bara fixar och trixar med allt från tvätt, städning, matlådor till administrativa grejer i företaget. När jag känner att jag är i fas med de områdena så kan jag slappna av och ta veckan som den kommer. Jag tror det är viktigt att ha tillfällen då man gör bort sådana sysslor som kanske inte är så roliga men ändå behöver göras. Då undgår man att något glöms bort samtidigt som man minimerar onödig stress.

Dessutom har jag suttit ner och funderat på kommande blogginlägg och samarbeten. Tycker alltid man får så mycket extra inspiration på våren och jag vill verkligen passa på att utnyttja den inspirationen. Som alltid får du jättegärna skriva en kommentar eller skicka iväg ett meddelande om det är något speciellt du vill läsa om eller som du tycker jag ska skriva om. Tips och tankar tas emot med hjärtligt öppna armar.

Nu ska jag fixa ihop sista delen på morgondagens matlåda. Har fixat ett storkok av vegetarisk pyttipanna. Så gott. Kram!