Räknas fredagen till helgen?

Hej lördag! I dag tänkte jag berätta lite mer om helgens planer. En del har ju hänt och en del väntar. Brukar vara ganska försiktig med att berätta om saker som ska hända på förhand men i dag får det bli ett undantag. 

När Laban frågade mig igår vad jag har för planer i helgen så svarade jag först att det inte var så mycket samtidigt som jag i samma sekund förstod att det där var allt annat än sant. Det händer nämligen en hel del under denna helg.

IMG_5103.JPG

Jobb, kompishäng och ensamtid

Fredag:  Vet aldrig om man ska räkna med fredagar til helgen? Tycker de känns som en blandning mellan helg och vardag så därför får fredagen komma med. 

Kort och gott såg dagen ut så här: Jobb, planeringsmöte med Ellen & Kalle samt möte med mitt andra projekt. Därefter tog vi en promenad i det härliga vädret med Maria och så avslutade jag dagen med en hemmakväll. Jag är rätt dålig på att bara vara ensam hemma under helgkvällar, vilket jag tror jag skrivit om innan?

Därför tänkte jag att det var en bra grej att öva på i går, så efter promenaden kom jag hem, duschade i lugn och ro och såg några avsnitt av Wahlgrens värld samtidigt som jag pysslade på i lägenheten. Passade även på att börja läsa boken ovan som jag måste ha läst klart till måndag. Har läst ca. 30 sidor nu och är hittills inte helt övertygad men jag hoppas den bara blir bättre och bättre. Hur som helst blev det en väldigt fin och lugn fredag och det kändes faktiskt riktigt skönt att vara hemma själv. Övning ger färdighet.

IMG_5102.JPG

Lördag: I dag har jag börjat dagen med en kaffedejt med en annan av mina närmsta vänner som också heter Maria och därefter har jag varit iväg på ett roligt jobbuppdrag i några timmar. Denna gång håller jag i en privatkurs inom bland annat fotografering och det är så himla kul. Involverat i kursen är också en del livsstilsrådgivning så jag får verkligen använda mycket av mina olika kunskaper. Det gillar jag!

Ikväll kommer Ellen och Melle hem till mig och så blir det middag och mys för hela slanten. Dessutom ska Ellen bli övernatten hos mig efter vår middag. Denna gång är det 100% kompistid som gäller. Vi kommer säkert få påminna varandra några gånger om att inte snacka jobb. Bra problem ändå, betyder ju att vi verkligen brinner för vad vi gör! Tror dock det kommer vara lättare att inte prata jobb nu när Melle också är med. Ska bli så fint att spendera kvalitetstid med dem två.

IMG_5101.JPG

 Söndag: I morgon vaknar jag som sagt upp bredvid Ellen vilket ju bara det är ett ypperligt sätt att spendera en söndag på. Vid lunch ska jag låna Fammos bil för att köra ut till mina morföräldrar. Har inte träffat dem på ett tag så det ska bli roligt att få spendera tid med dem. Moffa berättade att vi ska äta fisksoppa till lunch och det ska jag berätta er är den absolut godaste fisksoppan man kan få. Jag vet inte vad de gör med sin fisksoppa men den är på något vis alltid extra god.

Ska försöka vara helt ledig imorgon fram tills kvällen när vi ska ha ett kort möte med projektgänget. Blir därför mycket social tid i morgon både under dagen och på kvällen när jag kommit hem. Nu ska jag börja runda av här för jag märkte precis att klockan var mer än jag trodde och jag har några grejer som måste fixas ännu med företaget innan tjejerna kommer hit. Kramis!