En lägesuppdatering om livet under mars månad

Hejhopp! Jag är nyligen hemkommen från gymet och sitter för tillfället och knaprar i mig torkade bär och nötter samtidigt som fingrarna får smattra på tangentbordet. I dag tycker jag det är läge för en hederlig vardagsuppdatering!

helsingforsmars-2.jpg

Jag tänkte egentligen börja med att skriva något i stil med att “jag är tillbaka”, när jag i samma stund hejdade mig och kom på att jag ju faktiskt bara varit utan att blogga i söndags och i går vilket troligen största delen av er inte ens märkt av. På något sett är bloggen en så viktig del av dagen att det på riktigt känns tomt om jag inte bloggar på en dag, speciellt om det är på sådana dagar som jag i vanliga fall brukar blogga.

Nåväl. Dagarna flyger fram och på grund av mycket jobb samt periodbyte har bloggen fått lida en aning. Imorgon ska jag däremot ha en skola + företag / bloggdag vilket ska bli riktigt roligt som omväxling, eftersom jag då hoppas komma ikapp med det jag ligger en aning efter i, gillar ju som ni vet att alltid ligga lite i framkant. Planen är att åka hem till Jennifer och jobba där samt äta middag ihop för att också spendera kompistid och inte bara jobba hela tiden.

corinnekaffe-8939.jpg

I övrigt rullar livet på med god känsla och jag känner mig tillfreds. En aningen för högt tempo råder fortfarande men jag försöker hela tiden tänka efter lite extra för att få in tillräckligt med motion och återhämtning. Dessutom har jag hunnit med en hel del kompishäng vilket alltid ger så mycket energi. Har också prioriterat träningen högt vilket som alltid visar sig vara ett vinnande koncept. Skrev faktiskt upp mig i dag på ett helt års medlemskap (har hittills kört månadsvis) på gymet så nu hoppas jag att träningsmotivationen håller i sig.

Hur går det för er med 30 dagars yogautmaningen? För min del går det riktigt bra tycker jag. Har kört alla dagars förutom en, så har nästan klarat målet. Det har blivit antingen morgon- och kvällsyoga för mig, lite beroende på hur dagen sett ut. Ytterst skön stund på dagen oavsett. Nu ska denna dam fixa ihop en smoothie och börja varva ner för att komma i tid i säng. Hörs imorgon, kram!