En strålande onsdag och svidande inköp

Först och främst ett stort tack för alla grattisar om företaget, så roligt att få dela detta med er! <3

I dag tänkte jag köra ett klassiskt vardagsinlägg och berätta om min onsdag som varit lite annorlunda än vanligt. Jag steg upp rätt så tidigt och började morgonen med att tömma alla mina epost-inkorgar. Det är verkligen helt galet hur mycket tid under en vecka som går till mail.

Det blir en hel del meddelanden i veckan som gäller bloggen och företaget. Dessutom har vi delat upp uppgifterna med Ellen och min del handlar mycket om kommunikationen utåt så även där blir det mycket e-post som ska svaras och skickas. Samtidigt som det ibland känns som att det aldrig tar slut så brukar jag se det på ett positivt vis. En aktiv inkorg betyder ju att folk är intresserad av vad man gör och vill jobba med en! Det är ju positivt om något.

bananpannkakor.jpg
muggsno.jpg

Åt bananpannkakor med havregryn toppade med kokos och blåbär till frukost. Äter alltid det när jag har lite extra tid och energi att laga en lite lyxigare frukost. Min tv sitter på väggen rakt framför min köksö vilket är så gött för det innebär att jag kan kolla på t.ex. Youtube samtidigt som jag lagar mat. Extra roligt att stå i köket nuförtiden!

Efter en rätt så effektiv morgon som involverade en hel del annat jobb än bara mail styrde jag stegen mot skolan. Drömde om att bara skippa allt för i dag och gå ut på världens längsta promenad för wow vilket magiskt väder vi har haft här i Helsingfors. Jämför man med gårdagens riktigt jobbiga väder kändes det som att man var i himmelen i dag. Kokade med mig en kopp kaffe till skolan och njöt hela vägen till busshållplatsen. Gick till och med en längre väg för att få njuta av vädret lite extra.

helsingforssno.jpg

Efter en intressant föreläsning styrde jag stegen mot Mejlans för att möta upp min Pappa. Därefter åkte vi iväg till Alberga för att kolla på ett lite större inköp som jag ska göra till företaget. Det gäller att verkligen tänka efter noga vad man lägger pengarna på, speciellt så här i början av hela denna företagsresa.

Efter vi var klara i Alberga åkte jag mot Helsingfors igen för att sätta mig ner och skriva, så som jag gör precis i denna stund. Jag har verkligen en effektiv dag på gång insåg jag nu när jag funderade på min dag. Det känns som att hela jag är 100 gånger piggare och gladare i dag jämfört med tidigare dagar denna vecka, då jag känt mig rätt trög och inte så pepp. Rätt säker på att denna energiboost beror på kombinationen strålande väder och överlag bra feeling. Har lyckats få undan saker jag skjutit upp ett tag, strukturerat plugget, publicerat inte bara en utan två instagrambilder, både på @corinnesmat och @ccorinnes. Och så vidare. Tecken på bra dag och lite extra tid!

helsingforssno.jpg
helsingforssno.jpg

Kolla nu hur fint! Tog dessa bilder när jag skulle möta upp Pappa. Magi.

Just nu sitter jag och drömmer om fler dagar som denna samtidigt som jag lite gruvar mig för dagens nästa punkt som också råkar vara ett dyrt inköp. Det är nämligen så att min trogna dammsugare som hängt med mig sedan jag flyttade hemifrån, dvs. 2010 har sagt upp kontraktet. Ändå rätt bra för en dammsugare att hålla i 9 år och väldigt många flyttar.

Det innebär att jag måste köpa mig en ny på en gång och jag kan faktiskt inte komma på många tråkigare grejer att lägga pengar på. Visst är det härligt med en bra dammsugare men ändå. Puh. Har spanat in exakt den jag vill ha så ska försöka få det undan bara. Hoppas du kunnat njuta av det magiska vädret vi haft i dag och att den också gett dig mer energi. Känns verkligen som att vi behövde lite sol och ljus!