En helg för kärleken och vikten i att ge varandra tid

Denna helg har jag och min kille haft en riktig kärlekshelg. Satsat på vårt förhållande till 180% i några dagar och jobbat för att vi ska bli ännu bättre och ännu starkare. Sedan dag ett har vi gått in med inställningen att ett bra och välfungerande förhållande består av många delar som fungerar bäst när man prioriterar dem och är redo att lägga ner tid och energi på dem. 

IMG_4389.JPG

Jag tror på att det viktigaste man kan ge varandra är tid. Tid för kärlek, tid för stöd, tid för uppskattning och tid för att finnas där. Tid för spontanitet men även konkret och planerad tid där man verkligen bestämmer på förhand att dessa dagar ska vi satsa extra mycket på oss, lite som vi gjort denna helg. Helt enkelt visa att du är värd min tid och fulla uppmärksamhet.

Jag har lärt mig så mycket under denna helg om oss, om kärlek och om relationer överlag. Om hur viktigt det är att vi faktiskt pratar om kärlek och förhållandet för det gör så himla gott både i stunden men också för framtiden. Jag tänkte att jag skulle skriva mer om mina tankar kring de olika delarna som ett förhållande och kärlek överhuvudtaget består av och handlar om. Både för att jag älskar att prata om kärlek men också för att jag vet att ni är många som gillar det! Jag kommer som vanligt utgå från mina egna erfarenheter och forskning jag läst. 

Just nu sitter jag och jobbar på en massa utkast som formas till inlägg. Så mycket tankar som formas till ord och meningar som till sist publiceras här. Det är mycket jobb bakom en blogg som ibland kan vara svårt att kanske förstå, men jag hoppas ni vet att fastän det är tyst här någon dag så sker mycket jobb bakom kulisserna.  

Finns det något speciellt ämne inom kärlek och relationer som du tycker är speciellt intressant och hade vilja läsa mer om?