Jobb, träning och längtan - Så här ser veckan ut

Detta inlägg har jag skrivit på sedan i måndags men det har varit så full rulle att jag knappt hunnit sätta mig ner och därmed har publiceringen av inlägget skjutits upp med någon dag. Som tur hann jag ikväll äntligen skriva klart det. Tänkte vi skulle kika lite på hur veckan har sett ut och ser ut i form av några frågor som jag brukar ställa mig själv med jämna mellanrum. Såg att det gått väldigt många veckor sedan jag sist gjorde ett liknande inlägg så nu är det minst sagt dags!

fikus-7949.jpg

Denna vecka...

Ser jag mest fram emot

Innan veckan började såg jag mest fram emot två frukostar som var inplanerade. En med Maria som vi hade i tisdags och så morgondagens frukost med Jennifer. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Att börja dagen med god frukost och en nära vän är verkligen ett av det bästa jag vet. I morgon ska vi dessutom gå igenom mål och tankar kring 2019 så det ser jag massor fram emot! Hinner inte baka något eftersom jag varit iväg ikväll men köpte med mig ett purfärskt bröd från ett bageri. Tänkte att vi ska styra ihop avokadomackor med ägg samt kaffe och färskpressad apelsinjuice på det och vi kommer vara så nöjda. Mums blir hungrig bara jag tänker på det.

Oroar jag mig över:

Rätt så lite faktiskt vilket är minst sagt en skön variation. Känns som att det fanns så mycket att oroa sig över under år 2018 men detta år har jag på något vis haft ett så skönt flyt stora delen av tiden. Ibland börjar jag oroa mig över saker som kommer hända i framtiden men sen försöker jag påminna mig själv om att ingen gynnas av att lägga energi på saker man inte kan påverka eller veta hur de blir. Försöker istället njuta av den här orosfria tiden. 

Tränar / motionerar jag:

Är igång igen efter feber och förkylning vilket är så skönt! Tränade första gången med Juha igår vilket gick riktigt bra. Blev mest teknikträning. Håller på och filar på tekniken på frivändning + stöt samt ryck. Superbra övningar för att träna hela kroppen. I veckan har jag även tänkt träna ett bålpass samt ett benpass. Därtill blir det några sköna promenader. Vill inte gå ur för hårt direkt efter jag blivit frisk. Känns som att det är de vanligaste misstaget folk gör att man går ut för fullt och vips är man sjuk igen. 

helsingforsdomkyrka.jpg

Jobbar jag med:

I dag är det onsdag och jag har redan jobbat ihop mina arbetstimmar på mitt deltidsjobb för veckan. Alltid en skön känsla när man kan fokusera fullt ut på jobbet i några dagar och sedan på skola och företaget övriga dagar. Dessutom har jag bara en lektion kvar under denna vecka så jag kommer ha nästan två hela dagar för företaget och skolarbeten vilket är välbehövligt! Älskar känslan när de tre stora delarna som fyller mina dagar dvs jobb, skola och företaget fungerar bra ihop utan att det känns stressigt eller något blir ogjort. 

Blir jag extra glad av:

Att man kan använda lite våriga skor och jackor igen. Fast egentligen är det nog lite för kallt för det men jag envisas med det ändå. Sedan blir jag såklart extra glad av att det bara blir ljusare och ljusare men det visste ni ju redan! Har ni förresten sett att jag försökt aktivera min Instagram ordentligt igen? Min inspiration till Instagram kom på en gång det blev ljusare och nu delar jag med mig av lite allt möjligt från mina dagar. Följ mig gärna även där!

corinnefebruari-15.jpg
muggskor-23.jpg

Vill jag ge en extra kram åt:

Åt alla stackrare som drabbas av vårens spysjuka. Usch och fy vad synd jag tycker om er. Galet också hur otroligt många gånger i dagen jag tvättar händerna just nu. Vet att det knappast hjälper så mycket men tänker att det ändå minskar risken att få viruset enormt mycket!

Längtar jag mest efter:

Det känns som att varje gång jag skriver om längtan så är mitt svar att jag längtar efter min pojkvän men det stämmer ju verkligen! Är vi inte i samma land så längtar jag efter honom. Men för att nu kunna säga något annat så längtar jag just nu mest efter att hänga i lägenheten i Stockholm. Det känns verkligen som ett hem för mig och jag älskar att spendera tid där. Speciellt våra söndagskvällar.

Det var den veckan och dagen det. Ser fram emot att kunna fokusera på företaget och skolan nu i två dagar. Sedan kan jag med gott samvete ta helg! Tiden går fort men samtidigt har jag jäkligt kul på vägen. :)