Det här vill jag lära mig!

Hej kära ni! Hoppas ni gillade gårdagens inlägg trots att det var lite av den längre sorten. Vet dock att åtminstone några av er gillar de längre inläggen extra mycket så det känns kul att kunna publicera ett sådant som dessutom handlade om något jag brinner enormt mycket för. Har du missat vad jag pratar om så kika in på det här inlägget. Skriv gärna också vad du tyckte om samarbetet. Försöker verkligen hitta sådana samarbetspartners som jag tror att just du som läser kommer gilla så det är alltid roligt att då också få feedback om jag träffat rätt!

kalenderkaffe-35.jpg
kalenderkaffe.jpg

På tal om feedback. Jag har gett mig själv feedback efter att ha analyserat förra året! En av de punkterna är att jag vill lära mig att vara mer i framkant. Ha färdiga utkast redo att publiceras om det behövs. Lämna in uppgifterna flera dagar innan deadline. Helt enkelt ligga steget, eller nästan två steg före. Det är verkligen något jag vill bli bättre på.

Jag är aldrig sen med något. Klarar alltid deadline. Men ibland blir det onödigt tajt med tid och det känns så onödigt. Därför har jag nu köpt min kalender som heter Planera din lycka. Knappast kommer just den göra att jag börjar ligga steget före men jag tror på att skaffa verktyg för att lära sig något nytt. Där ska jag skriva upp strukturer och helt enkelt planera mera framåt. Se till så att jag har organiserat mitt liv så att jag har förutsättningarna för att kunna vara i förtid.

Så det blir ett av mina stora livsstilsmål detta år. Att lära mig att planera i förtid, lägga upp strukturer och känna att jag har kontrollen över min tid – inte tvärtom. Det låter väl bra?

Har du några bra tips på hur du brukar göra för att ligga två steg före? Eller ligger du alltid två steg efter? Berätta!