Det här var min helg!

Måndag igen då och vad passar inte bättre än en tillbakablick på helgen som susade förbi? Denna helg befann jag mig i Stockholm vilket var så härligt eftersom det var ett tag sedan sist. Jag kom redan på torsdag kväll och började fredagen med en morgonpromenad med en kompis innan jag satte mig ner och jobbade en helt vanlig arbetsdag.

musikalghost.jpg

På fredagkväll åt vi en magisk middag på restaurang Smak som vi länge tänkt prova. Restaurangen har fått många positiva recensioner av vänner och bekanta och nu efter att ha ätit där så förstår jag verkligen varför. Konceptet går ut på att man äter många små rätter under en middags tid för att få smaka så mycket olika som möjligt. Till exempel åt jag två förrätter, två huvudrätter och en efterrätt. Jag körde till 90 % på en vegetarisk meny och gillade allt. Kom fram till efteråt att det var en av de absolut bästa middagarna vi ätit i Stockholm, vilket inte är något dåligt betyg kan jag berätta! Ett hett tips med andra ord om du söker en lyxigare middag i Stockholm. Reservera dock gott om tid!

När magarna var mätta och vi var mer än belåtna gick vi mot China Teatern för att se musikalen Ghost. Jag har tidigare sett mestadels finlandssvensk teater så det kändes roligt att kika in en musikal i Sverige. Även musikalen toppade alla förväntningar och fick mig att röras till tårar inte bara en utan fyra (!) gånger.

Antingen var jag på ytterst känslosamt humör eller så visste skådespelarna verkligen hur man lockar fram känslor. Tror det i detta fall var en blandning av båda två. Rör du dig i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera dig att se Ghost. Det var en modern pjäs med mycket digitala kulisser etc. vilket gjorde det hela lite extra intressant. Roligt att se hur digitaliseringen påverkar alla branscher.  

kalender-.jpg
tradgard-.jpg

På lördagen besökte vi ett trädgårdscafé med några kompisar och så satt jag och pluggade ett tag. Ligger för en gångs skull riktigt bra i fas med plugget vilket resulterade i att jag kände mig stressad hela helgen för att det kändes som att jag missat något. Aldrig är man helt lugn och nöjd när det gäller studierna, hehe. 

Jag passade även på att hämta ut min nya peppiga kalender som jag beställde för ett tag sedan. Det här är ingen klassisk vardagskalender utan innehåller sidor med allt från att följa sina mål, följa med sin utveckling, redskap för att fokusera på rätt saker och så vidare. Tror att denna kommer vara ett utmärkt verktyg tillsammans med min digitala kalender.  

Lördagskvällen spenderades med pizza och goda vänner. Ni vet sådana kvällar när man pratar och skrattat i ett tills klockan hinner bli alldeles för mycket? En sådan kväll var det, guld.  

corinnemat.jpg
corinnemat-.jpg

Söndagen blev sedan en allmän fixardag och så försökte vi ta det lite lugnt också. Jag har varit förkyld nu några dagar och har tryckt i mig citron och ingefära i massor i hopp om att tillfriskna illa kvickt. Trist dag dock att känna sig förkyld på för i Stockholm fick vi känna på glimtar av våren. Fåglarna kvittrade så fint, det blåste varmare vindar och solen pressade sig fram genom molnen. Längtar så mycket tills man kan börja klä sig lättare igen. 

Söndagskvällen spenderades i soffan framför favoritserien Renées brygga. En riktig feelgood-serie alltså. Rekommenderar även den om du missat den tidigare! Blev mycket rekommendationer i detta inlägg men det är helt enkelt för att helgen verkligen levererat. Nu ska jag krypa upp i sängen och invänta Ellen på Skype. Vi ska ha veckans planeringsmöte så att vi har koll på veckan som kommer. Kom precis hem från Veronica som bjöd mig på en underbart god middag. Bra start på veckan med andra ord! <3