Det blir ett långvarigt test på träningsfronten!

Hej kära ni. Hoppas måndagen börjat bra trots det inte så mysiga vädret vi fått uppleva. Trodde verkligen att jag skulle flyga iväg i dag när jag kämpade mig till busshållplatsen för att ta mig till skolan. Nåväl, nog om tråkigt väder. I dag tänkte jag berätta om ett val jag gjort på träningsfronten, nämligen uppgraderat mitt gymkort!

helsingfors.jpg

Du kanske minns mitt inlägg: Testar något nytt på träningsfronten? Där skrev jag om att jag fått möjligheten att gå på några gratispass (som sedan blev en gratismånad) eftersom mitt dåvarande gymkort endast inkluderade gymträning. Nu har jag provat på att kombinera min vanliga gymträning med gruppträningspass och gillat det överraskande mycket! Såpass att jag i dag tog steget och uppgradera mig till ett medlemskap som inkluderar både gym och gruppträning.

Ni tipsade mig om många bra gruppass som jag kunde prova på (stort tack för det!) och nu har jag hittat några riktiga favoriter. Jag kommer därmed börja kombinera mina vanliga gympass, kör främst olympiska lyft, med gruppträning som jag gillar. Speciellt sådana pass som är riktigt tidigt på morgonen. Gillar att träna innan jobbet på de dagar som jag vet att det blir sent.

unsplash.jpg

Det som jag har märkt är att det finns så himla många träningspass att välja mellan. En del är verkligen toppenbra för mig medan andra tränar mer mitt tålamod framom mina muskler. Det här med en överfull sal där man knappt kan andas (och en massa sura människor som mest tycker man är i vägen) är inget för mig. Därför väljer jag numera träningspass som är på mer obekväma tider, eftersom de tenderar att dra åt sig mindre folk vilket funkar bäst för mig. Favoriten hittills är ett Kettlebell pass med en grym instruktör som är gammal judoidrottare.

Tänk så det kan gå hörni, och vad lär vi oss igen? Jo, var aldrig så envis att du inte är öppen för förändring och överraskningar. Jag som alltid har ogillat gruppträning på gym har nu plötsligt börjat gilla det och tänker börja betala för det. Tänk så mycket träningsglädje jag gått miste om ifall jag varit envis och vägrat prova!

Ps. Du missade väl inte mitt inlägg Vad ska man tänka på gällande utomhusträning och kalla temperaturer? som jag tipsade om i lördags. Om du gjorde det, tycker jag du ska läsa det NU!