Börjar komma in i det nya året

datorplanbokkaffe.jpg

I och med flytten har hela starten på detta år på något vis lite skjutits upp för min del. Det känns som att de två första veckorna i januari mestadels gick till yrande och flyttande. Såklart även mycket annat, men det känns som att jag först kom igång ordentligt med det nya året under förra veckan. Då började jag fundera mer på vad jag vill göra av år 2019. Vad jag önskar mig, vad jag vill satsa på och om jag har några drömmar och mål med året.

I dag började jag min dag med att fundera och jobba för just det jag kommit fram till. Tänkte skriva ett helt skilt inlägg om en av de stora sakerna jag tänkt satsa på under hela detta år, men kan avslöja att mycket handlar om vilken typ av utbildning jag vill satsa på och vad jag mest bara kommer fokusera på att ta mig igenom. Hålla fokus på rätt ställe helt enkelt. Det var på något vis väldigt rogivande att sitta en hel förmiddag med en kaffekopp bredvid mig och bara systematiskt gå igenom mail och punkter som jag bestämt mig för att lägga tid på i år. Jag hoppas det kommer många fler sådana stunder framöver.

corinnedatorplanbokkaffe-7693.jpg

Något som gläder mig är att träningen flyter på bättre än på länge. Till och med såpass att jag fortsätter min tisdagsutmaning åt mig själv och har bokat in mig på ett styrkepass imorgon klockan 7.00. I går var vi och körde olympiska lyft på gymet och jag måste erkänna att det var roligare än på länge, och med länge menar jag inte veckor utan nästan år. Den där riktiga superglädjen av att lyfta tungt har inte funnits där sedan någongång under sommaren år 2016, men nu verkar den vara tillbaka!

Jag erkänner gärna att jag började känna en form av stress av att det mesta hängde efter under början av förra veckan men nu när både bloggen, jobbet och livet överlag flyter på så som jag vill så känner jag mig lugn igen. En skön känsla så tusan.

I kväll har jag haft en god vän förbi. Det blev några koppar te och ett antal timmar deeptalk. Precis så som en måndag ska vara. Nu ska jag lämna in en finska uppgift och pyssla på lite här hemma. Har lovat mig själv att inte låta skoluppgifter bli hängande till sista minuten utan att försöka göra bort dem så fort som möjligt. Har gått rätt så bra hittills men får kämpa hårt för att hålla i det. Nu ska jag ta tag i plugget. Blev lite allmänt vardagsbabbel i dag, fint så. Kram!