Låg och på toppen i sällskap av kärlek och löjromspizza

I dag är en dag då det känns som att mitt humör varit en berg-och dalbana. Jag vaknade utvilad och på toppenhumör. Spenderade en mysig morgon med killen, kollade på ett webinarium, jobbade en stund och såg på serier. Sen plötsligt från ingenstans tappade jag all min positiva energi och började bara känna mig så låg. Ville helst bara dra upp täcket till hakan och sträckkolla serier.

solstralar.jpg

Men då hade vi lovat att dra iväg och åka skridskor på Östermalms IP och fastän jag var fruktansvärt otaggad så visste jag att det kommer göra gott, så gott. Efter att ha snurrat några varv runt på idrottsplanen, fått några uppmuntrande pussar av killen och tagit in den friska luften så började mitt glada morgonhumör komma tillbaka. Ibland gör frisk luft så himla gott åt humöret.

Ikväll ska vi prova på att laga löjromspizza, vilket verkar vara en grej som var och varannan lagar till middag just nu. Tänkte följa detta recept och hoppas på att det blir succé. En hemmakväll tillsammans med killen känns som exakt det jag vill och orkar just i dag. Ibland är man på topp en hel dag och ibland är man inte det. Det hör väl helt enkelt till. Hoppas ni får en superfin kväll, kram! <3

Har du ätit löjromspizza? Gillade du det?