Det här var min vecka!

Hej hopp! Trevlig måndag på dig, hur har veckan börjat? Min har börjat fint med en tidig morgon med flyg till Helsingfors, vilket ni kanske sett på min Instagram Story, som sedan efterföljdes med skola och jobb som vanligt. Kom iväg lite tidigare än tänkt från jobbet vilket var skönt eftersom jag ska städa ur min gamla lägenhet nu i dagarna. Senare på kvällen blev det ett kort träningspass och nu har jag bara hängt hemma ett tag innan det är dags att sova. Fullspäckad dag men ändå med en fin balans, inte för mycket eller för lite. Längtar dock tills detta flyttande är över, börjar bli less nu hehe.

corinnejanuari.jpg
tannerfrukost.jpg

I dag tänkte jag dock inte att vi skulle kika så mycket på min dag utan istället på veckan som varit! Det är lätt att bara tänka framåt och se på vad som ska hända och därför kändes det som en ypperlig grej att reflektera lite bakåt istället på vad som hänt och vad jag gjort.

I veckan har jag fikat och ätit väldigt bra och framförallt god mat. Det har blivit allt från frukostar och middagar till fika och kaffestunder. Försöker verkligen spara pengar eftersom kontot inte är så välfyllt just nu i och med lägenhetsköpet vilket är ganska så naturligt. Dock har jag lovat mig själv att ändå lyxa till det ibland men att då göra det med eftertanke. Blir inga snabba luncher nu med andra ord utan istället skollunch och matlåda. Bra så. Känner ändå att jag vill kunna unna mig något med tanke på att jag sliter hårt med jobb och skola.

stockholmjanuarifrukost.jpg

Veckan har bjudit på mycket häng med vänner som står mig så nära och som jag inte sett på ett tag på grund av jullov. Mycket kvalitetstid och mycket bra vänner. Lyx. Älskar mina vänner så mycket, de fyller mig verkligen med energi och värme. Lyckades till och med få ihop en träff med Linnea (vi har försökt hitta ett datum som funkar för båda i veckor nu) som bjöd på frukosten ni kan se på bilden ovan och nedan. Så mysigt. Hennes lägenhet och inredningsstil är förresten drömmen, blir lika imponerad varje gång jag hälsar på.

stockholmjanuarifrukost.jpg

En annan av vännerna jag spenderat tid med är Ellen. Vi träffades halva tiden som vänner och halva som businesspartners. Eftersom det inte finns något stopp på oss (vi kan prata i timmar utan en sekund av paus) så har vi börjat lägga ut en utsatt tid när vi måste börja jobba om vi planerat in en dejt som ska innehålla både jobb och kompishäng. Bra koncept för då kan man fokusera fullt ut på båda delar. 2019 kommer bli ett spännande år för vår del och jag hoppas vi snart kan dela med oss av vad allt vi pysslat med under år 2018.

Märker att jag efter vår träff funderat mycket på både vår gemensamma business men även på min egna. Problemet med mig just nu är att jag har så mycket tankar och idéer men att jag inte riktigt tar dem vidare. Det har jag lovat mig själv att bli bättre på under detta år. Visst jobbar jag vidare med en del redan nu men känner att jag vill bli ännu bättre på den fronten.

vackertbord.jpg

Veckan bestod mycket av flytt vilket ni säkert kunde räkna ut. Känns som det mesta är flyttat nu och att det bara är slutstädningen kvar i gamla lägenheten, skönt så. Är som tur en rätt så städad person så slutstädningen kommer gå rätt fort undan trots att den ju är rätt jobbig när man ska skrubba varenda vrå i lägenheten. Tycker dock det är respektfullt att städa ordentligt innan man lämnar en lägenhet. Alltid lika tråkigt för nästa person att måsta börja med att skrubba bort någon annans smuts när den flyttar in.

Magiskt vacker i lördags i Stockholm!

Magiskt vacker i lördags i Stockholm!

I veckan har jag även varit iväg på arbetsresa till Stockholm vilket ju var behändigt eftersom jag sedan kunde bli kvar där. Under helgen har vi bland annat besökt Vasamuséet och sovit i en massa timmar. Välbehövligt och kul att se Vasamuséet. Kan ärligt erkänna att jag inte riktigt är ett stort fan av att gå på museum men vi hade med oss en personlig guide (läs en väldigt kunnig kompis) som gjorde det hela betydligt intressantare!

wasamuséet.jpg

Nu ska jag äta kvällsmål. Har äntligen kommit igång ordentligt med träningen igen vilket även märks på min aptit. Känns som att jag är hungrig hela tiden nuförtiden. Hörs imorgon! <3