BLOGG, JOBB, OCH LIVET I ALLMÄNHET - SÅ SER LÄGET UT JUST NU

Jag tycker själv att det är intressant att läsa om vad som sker i andra människors liv. Det ger mig både inspiration samtidigt som det är intressant att få en inblick kring vad andra jobbar med och om de har några roliga projekt på gång.

Därför tänkte jag berätta om hur läget är för mig just nu med blogg, jobb och så en kort inblick i hur livet i allmänhet ser ut. Jag valde att inte ta med studier, för det finns verkligen inte så mycket kul att berätta där förutom att de rullar på som vanligt. 

Låter det bra?

kaffelatte.jpg

Bra flow och glädje med bloggen

Vi börjar med bloggen. Det känns som att jag har ett ganska bra flow på bloggen just nu. Jag har många idéer kring vad jag vill skriva om men som vanligt är det tiden som begränsar mig. Jag försöker jobba på att ha en ganska avslappnad inställning till bloggen, inte känna stress om ett inlägg, så som till exempel idag, kommer upp lite senare än tänkt osv. Det gör att min kreativitet och glädje hålls på topp. 

Jag jobbar just nu mycket med min matbank. Den hittar du när du trycker på sidan "Matrecept" högst upp på bloggen, och sedan kan du välja mellan matbankens olika kategorier. Förutom det håller jag på att förhandla kring samarbeten vilket är väldigt roligt. Överlag känns det så kul att blogga vilket jag hoppas även speglar av sig i inläggen!

glodlampa.jpg

Föreläsningar, artiklar och roliga uppdrag på jobbfronten

Nu ska vi kolla närmare på jobb. Eftersom jag valt att inte skriva om mitt halvtidsjobb här på bloggen så tänkte jag berätta om lite andra jobb jag håller på med. Jag är verkligen en person som gillar att ha många järn i elden och när jag känner att det finns extra tid och energi lägger jag den gärna på något roligt projekt. 

Denna höst ska jag föreläsa med Ellen plus att jag har en kund som jag bland annat skapar en webbsida åt, vilket jag trivs väldigt bra med. Förutom det har jag fått förfrågan att skriva några gästartiklar åt två tidningar samt några intervjuer som jag filar på. Mycket roliga uppdrag att lägga ner tid och energi på med andra ord!

Jag har även fixat med administrativa delar kring att kunna börja jobba mer med olika projekt. Bland annat har jag skapat en ny mailadress, så från och med nu får ni gärna skicka iväg ett mail på hello@corinnegronholm.com om ni har något på hjärtat. Blir alltid lika glad när någon av er läsare har skickat iväg ett mail åt mig. Oavsett vad du vill snacka om är du alltid välkommen att maila mig! <3

corinnegronholm.jpg

Behov av närhet, effektivitet och gemenskap

Sist men absolut inte minst, livet i allmänhet. Många pratar om att de känner sig så fyllda av energi just nu. Jag vet inte riktigt om jag kan skriva under på den punkten för min del. Däremot känner jag ett stort behov av att vara effektiv, vilket jag tacksamt tar emot för det brukar göra att jag får mycket gjort. Jag tar äntligen tag i saker jag skjutit upp och bockar av punkter på min to-do lista vilket gör att jag kan slappna av under helgerna. Så skönt. 

Samtidigt märker jag att jag har ett stort behov av gemenskap och närhet. Både att få krama om mina kompisar och prata länge i telefon med Laban. Ringa Fammo samt boka in en landehelg med mina föräldrar. Krypa upp i Labans famn när vi träffas och ha långa djupa men också roliga diskussioner med mina nära och kära. 

I övrigt känner jag att livet är rätt bra just nu. En del grejer går jag och oroar mig över, en del försöker jag släppa taget om och så njuter jag av det som känns bra. Jag känner mig lycklig och njuter av vad dagarna har att erbjuda. Jag försöker hålla en ganska lugn livsstil och att inte boka in för mycket i kalendern. Det gör att jag känner mig i en bra balans och därmed på gott humör. Så går mina tankar just nu!

Gillar du att läsa inlägg som detta, om blogg & jobb samt livet? Är det något du vill att jag ska berätta djupare om? Skriv gärna en kommentar eller klicka på det lilla hjärtat längst ner så vet jag närmare, kram!